https://dk-femina-backend.imgix.net/media/880f8eb70bc941f6ae66b2b7922ffcbe.jpg
Gravid

Babyudstyr KAN være billigt!

14. november 2011
af Mia Qvist Scheelsbeck, Newsdesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Det behøver ikke at blive dyrt, når familiens førstefødte skal have det nødvendige babyudstyr

Når førstegangsforældre skal investere i babyudstyr, er intet godt nok til den lille guldklump. Og det kan ende med at koste tusindvis af kroner, når der skal købes tremmeseng, barnevogn, puslebord, regnslag, pusletaske, skråstol og insektnet.

Men ifølge børneekspert og sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen kan man sagtens nøjes med at købe det mest nødvendige, og det behøver slet ikke at være så dyrt.

- Med små børn skal der skiftes ble mange gange hver dag, så en ordentlig pusleplads er alfa omega. Det skal være et rart sted, hvor den lille kan ligge behageligt på en puslepude og et håndklæde eller lignende. Pladsen skal selvfølgelig være udstyret med et par vaskeskåle og så en blespand. Men derudover behøver man ikke ret meget mere end en barnevogn med lift, en tremmeseng, babydyne og sengetøj og lagner for at komme godt fra start, siger Helen Lyng Hansen fra Netsundhedsplejerske.dk.

Startpakke kan købes for 3.500 kr.
Et pristjek viser faktisk, at disse ting kan erhverves for omkring 3.500 kr. Her er et priseksempel på, hvor billigt de mest nødvendige indkøb til det nye spædbarn kan gøres:

Kilde: Pricerunner.dk

Læs også