https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/boernefamillie/2015/februar/twins612.jpg
Familieliv

Utroligt: Gæt hvordan DISSE to er i familie!

4. marts 2015
af Anne Romanelli
Det er ikke til at se det - heller ikke selvom man ved det! Hvordan disse to er i familie med hinanden vil nok komme bag på de fleste...


Mest læste artikler på MAMA.dk

Så lang tid tager det i gennemsnit at blive gravidDe syv største synder i børneopdragelsenFå baby til at sove på 15 minutter

Når engelske Lucy og Maria Aylmer fortæller andre, at de er i familie med hinanden, bliver de altid mødt med vantro. For ingen kunne se mere forskellige ud end lige de to.

Men den er god nok. De er ikke kun i familie - de er tvillinger!

Lucy (med den porcelænshvide hud og det røde, glatte hår) og Maria (med den karamelbrune hud og det sorte, krøllede hår) har en jamaicansk mor og en far fra Kaukasien - og de 18-årige tvillingesøstre har altså hver især fået vidt forskellige træk fra forældrene.

- Ingen tror på, at vi er tvillinger, fordi jeg er hvid, og Maria er sort. Selv når vi klæder os ens, ser vi stadig ikke ud som søstre, og da slet ikke som tvillinger. Mange af vores venner har ligefrem bedt os om at vise vores fødselsattester for at bevise det!, fortæller Lucy til World Wide Features.


Lucy og Maria (nederst til højre) med resten af familien (mor, far og tre søskende).

Ikke et enestående tilfælde

Selvom det er meget sjældent, at tvillinger fødes med forskellig hudfarve, er Lucy og Maria ikke et enestående tilfælde.

Sandsynligheden for, at et forældrepar, hvor den ene er hvid og den anden sort, også får tvillinger, der er hver sin 'farve', er 1 ud af 500. Det kan ske, når tvillingefostrene udvikles i to separate æg, der er befrugtede af to forskellige sædceller.

Og Aylmer-tvillingerne er særdeles stolte af deres unikke udseende:

- Vi er stolte over at være tvillinger og have et helt særligt bånd samtidig med, at vi har vores eget look, fortæller Lucy.

Læs også:
Kvinde føder tvillinger med to måneders mellemrum
9 VILDE facts om tvillinger

Læs også