https://imgix.femina.dk/media/a73882597e2942148ff33e712dab9636.jpg
Familieliv

Tab dig med Mama Slank

20. november 2009
af Redaktionen
Få vægten ned - sammen med ligesindede

Mama Slank er specialister i at hjælpe dig, der gerne vil være gravid eller lige har født - og samtidigt gerne vil tabe dig. Vores dygtige diætister og personlige trænere lægger en kostplan og et træningsprogram, der er tilpasset dine behov. Det kan være en kostplan for dig, der skal tabe dig for at blive gravid. Eller et træningsprogram for den nybagte mor, der gerne vil strammes lidt op efter fødslen.

Ikke alene
Hos Mama Slank har vi grupper særligt tilegnet dig og andre i din situation. Der er både en for nybagte mødre, og en for gravide.

I grupperne mødes du med andre i samme situation, og I kan dele tips og historier med hinanden. Det er en god måde at komme i kontakt med nogen der ved, hvordan det føles at være i din situation, og hvem ved - måske får du nogle nye venner?

Del dine tips
I vores debatrum "Graviditet og Børn" diskuterer vores brugere alt fra tips til at blive lettere gravid, sund kost under graviditeten til babytøj og barnevogne. Dette er også stedet, hvor mange brugere arrangerer at mødes i den virkelige verden, mødes og dyrke motion, starte en sund mødregruppe eller andet.

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Meld dig ind i mama slank her


Læs også:

Hvilken type motion passer til dig?
I form som nybagt mor
Mere tid til træning

Læs også