Model
Familieliv

Model i stormvejr pga. babybillede

12. april 2016
af Anne Romanelli
Den australske model Chontel Duncan får stor kritik på de sociale medier verden over pga. et Instagram-billede, hvor hun poserer med sin 13 dage gamle søn. Se her hvorfor!

Fitnessmodellen Chontel Duncan vakte opmærksomhed i medier verden over, da hun i marts lagde et billede på Instagram af sig selv og veninden Nat.

Billedet viste, hvor forskellige deres gravide maver så ud - selvom de havde termin i samme måned. Se billedet af de gravide maver her >>

Nu har Chontel Duncan født, og igen går et af hendes Instagram-billeder verden rundt på såvel de sociale medier som på de digitale nyhedsmedier.

Babybillede møder voldsom kritik

Denne gang er det en selfie af fitnessmodellen og hendes blot 13 dage gamle søn Jeremiah, som får folk hen til skærmene – og ikke mindst til tasterne.

Læs også: Hvor meget må man løfte som gravid?

På billedet ser man en allerede yderst slank Chontel posere i sports-BH og korte shorts, mens hun holder sin nyfødte baby. Og det er måden, hun holder sønnen på, som møder stærke reaktioner:

https://imgix.femina.dk/chontel.jpg

- Åh gud! Den babys stakkels nakke. Hold dit barn ordentligt! Det er vigtigere end en selfie, lyder det bl.a. fra brugeren __alexandria_, der ligesom mange andre forargede folk henviser til, at Chontel har så travlt med at posere for kameraet, at hun ikke støtter barnets hoved tilstrækkeligt.

Læs også: Kendt engelsk model forarger også med babyfoto

Forsvarer sig med nyt billede

Kritikken er også blevet set og hørt af Chontel Duncan, der har forsvaret sig med endnu et Instagram-billede, hvor man også ser hende holde sønnen, som det anbefales (til højre):

https://imgix.femina.dk/instagram_0.jpg

Til dette billede skriver den nybagte mor bl.a., at sønnen på det venstre foto selv kort løftede sit hoved, og i det sekund han gjorde det, fangede hun det tilfældigvis på kamera, før han igen lagde sit hoved på hendes bryst.

- Nyfødte er selv i stand til at løfte deres hoveder. Det er ikke bare mig, der står der og fotograferer løs, mens hans hoved er bøjet helt bagover, understreger hun.

7 øvelser der styrker både mor og baby:

7 øvelser der styrker babys motorik

Læs også