https://dk-femina-backend.imgix.net/media/article/hother.jpg
Familieliv

Gravide Cecilie Hother: Se min mave

19. februar 2016
af Anne Romanelli
TV2-værten Cecilie Hother viser nu stolt sin gravide mave frem og løfter også sløret for, hvor langt hun er henne i graviditeten.

37-årige Cecilie Hother afslørede onsdag, at hun venter sit første barn, og den gravide tv-vært er selv ekstra lykkelig for den glade nyhed, da hun havde fået besked fra lægerne på, at hun ville få yderst svært ved at blive gravid.

Det er heldigvis sket alligevel, og den kommende mor viser nu stolt en række billeder frem af den smukke mave på sin blog, hvor hun også afslører, hvor langt hun er henne i sin graviditet:

- Der er jo mange som fortæller at de er gravide efter 12 uge. Det har jeg IKKE gjort. Jeg er længere henne. Vi ville egentlig gerne have holdt terminsdatoen for os selv,- også fordi jeg er lidt overtroisk i forhold til maven vil ikke jinxe noget. Men terminen er slut juni/start juli. (terminsdatoen har rykket sig nogle gange, det kender andre gravide sikkert alt til :-)). Så derfor kan i jo nok regne ud at jeg er +/- 5 mdr henne, derfor er min mave også så stor, skriver Cecilie Hother.

Disse kendisser blev mødre i 2015:

Læs også