https://imgix.femina.dk/media/article/hother_0.jpg
Familieliv

Gravide Cecilie Hother: Nu kender jeg kønnet!

18. marts 2016
af Anne Romanelli
Tv-værten Cecilie Hother har fået kønnet at vide på sit kommende barn. Og det var det modsatte af, hvad hun selv forventede.

- Det bliver en pige, og vi glæder os, siger Cecilie Hother til Billed-Bladet, da hun bliver spurgt om, hvorvidt hun nu kender kønnet på den baby, som gemmer sig i hendes gravide mave.

Her røber hun også, at kønnet er kommet bag på hende, da barnets far, Thomas Honoré, i forvejen har to drenge på hhv. 16 og 18 år, så parret havde egentlig indstillet sig på endnu en dreng til flokken.

42-årig tv-vært: Jeg er gravid!

- Vi troede faktisk, vi ville få en dreng, fortæller Cecilie Hother således til Billed-Bladet.

Tvivlede på om hun nogensinde ville blive gravid

Den 37-årige tv-vært ville dog være ovenud lykkelig uanset kønnet på sit kommende barn – ikke mindst fordi hun faktisk tvivlede på, om hun nogensinde ville blive gravid.

20 myter: Venter jeg en pige eller en dreng?

Cecilie Hother lider nemlig af sygdommen PCO (Polycystisk Ovarie Syndrom), som er en hormonforstyrrelse, der giver blærer på æggestokkene og et forhøjet niveau af det mandlige kønshormon testosteron.

Og det gør det meget sværere at få børn.

Farvel til PCO - spis dig gravid

Det er heldigvis lykkedes alligevel, og Cecilie Hother kan altså se frem til at byde sin lille datter velkommen til verden i slutningen af juni/starten af juli.

Her kan du købe graviditetstest over nettet >>

Disse kendisser blev mødre i 2015:

Læs også