Sørg for at vælge en familieferie, der passer til alles behov.
Familieliv

Familieferie: Gode tips før I bestiller rejsen

10. marts 2016
Af Redaktionen
Det er en god idé at bestille sommerferie allerede nu, så du er sikker på, at der er pladser at få - og måske også penge at spare. Her er nogle gode råd til bestillingen af jeres familieferie!

Familieferie

1. Vær omhyggelig med at vælge jeres rejsemål i forhold til, hvad I har af behov og gerne vil have ud af det. Har I lyst og overskud til at trave rundt i bjerge, så gør det, men ønsker I en mere afslappet og behagelig familieferie, hvor alle kan være med, er det nok bedre med en daseferie ved stranden og poolen.

Her kan du købe et armbånd, der virker mod både køre- og søsyge >>

2. Undersøg, hvordan vejret typisk er på rejsemålet, når du skal af sted. Man kan få gode tilbud hos rejseselskaberne og rabatter på hotellerne uden for højsæsonen, men hvis det er midt i regntiden, er det måske ikke de sparede penge værd.

3. Overvej om det er vigtigt for dig at være i nærheden af et hospital med international standard. Hvis man vælger et luksushotel er der ofte en læge eller sygeplejerske tilknyttet. Det vil typisk stå i hotelbeskrivelsen på nettet. For ens egen indre ro kan man overveje at tage et førstehjælpskursus for småbørn inden afrejse.

Her kan du købe UV-badetøj til børnene >>

4. Undersøg hvad flyselskaberne og hotellerne kan tilbyde især mindre børn. I nogle fly kan man reservere en babyseng, som sættes op på væggen. Det varierer fra selskab til selskab, hvor stort barnet må være for at kunne få en babyseng. Det er også en god idé at sætte sig ind i, om hotellet er familievenligt og f.eks. har børnepool, 'all inclusive'-menu og underholdning.

5. Husk forsikring til jeres familieferie. Tjek evt. først hvad din egen forsikring dækker, før du bruger penge på en dyr rejseforsikring.

https://imgix.femina.dk/sol.jpg

Læs også