Christiane Schaumburg-Müller
Familieliv

Christiane Schaumburg-Müller: Jeg er gravid

2. maj 2016
af Anne Romanelli
Tv-værten Christiane Schaumburg-Müller bringer den overraskende nyhed på Instagram, hvor hun også afslører kønnet – og faderen til barnet!

Det er noget af en bombe, som Christiane Schaumburg-Müller springer på sin Instagram-profil i dag, mandag.

Her fortæller den 34-årige tv-vært og iværksætter, at hun er gravid og tilsyneladende har været det i et stykke tid. I hvert fald ved hun allerede nu, at hun venter en dreng.

Dansk sangerinde: Jeg er gravid

Terminen får vi dog ikke at vide. Den vordende mor skriver blot 'om ikke så længe'.

Faderen til barnet er...

Til gengæld afslører Christiane, at faderen til barnet er rapperen Liam O’Conner, som hun har fundet sammen med igen, efter at parret ellers blev skilt for godt 1 år siden efter 2 ½ års ægteskab.

Den glade nyhed deler hun med dette søde billede:

https://imgix.femina.dk/bebs.jpg

Til billedet skriver Christiane Schaumburg-Muller:

- Det sidste års tids stilhed virkeligt været rart på hjemmefronten. Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver for at finde et ståsted. Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før.

Glæder sig til indretning af babyværelse

Det er ikke mere end seks dage siden, at Christiane Schaumburg-Müller var noget mere hemmelighedsfuld omkring sin gravditet, da hendes eget forlag ChriChri Journal lancerede den nye 'Barnets første bog'.

42-årig tv-vært: Jeg er gravid!

- Jeg synes i det hele taget, at babyting er søde, og jeg har så mange veninder, der har små eller venter sig, at jeg ofte bliver slæbt med på shopping, eller også skal jeg finde små gaver. Jeg har slet ikke tænkt over indretningen, men jeg vil glæde mig til det. Det bliver en fest! Og ikke et babyværelse uden 'Barnets første bog' på hylden, sagde Christiane dengang til Billed-Bladet.

Læs også