https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/boernefamillie/apps/prim.jpg
Familieliv

5 apps, der gør hverdagen nemmere for mor

2. maj 2014
af Nanna Balslev
foto: presse
Tag baby på armen og smartphonen i hånden. Med disse fem smarte apps bliver det både nemmere, billigere og mere overskueligt at komme igennem en travl hverdag.

Babyalarm på telefonen

Omdan din smartphone og tablet til en babyalarm med 'Baby Monitor 3G'. Du downloader app'en til telefon og tablet (eller telefon og computer) og vælger, hvilken en der skal være baby-stationen, og hvilken der skal være forælder-stationen. Så forbinder du dem, og derefter modtager du beskeder, når dit barn bevæger sig eller græder. Du kan også modtage billeder og berolige barnet via forældre-stationen.

'Baby Monitor 3G', 25 kr. i App Store eller Google Play.

Læs om privatøkonomi her - og lær at spare penge

Find behandler

Hvor er den nærmeste ørelæge eller fysioterapeut? Find svaret hurtigt med Sundhed.dk's app 'Find behandler', der samler behandlere i 23 kategorier. App'en hjælper til hurtigt at finde adresser og åbningstider på læger og behandlere tæt på dig. Du kan også se ventetider hos speciallæger og tjekke tandlægepriser med et klik.

App'en er gratis i App Store og Google Play.

Finde det bedste tilbud

'eTilbudsavis' bruger ligesom hjemmesiden af samme navn din placering til at finde de bedste tilbud i nærheden af dig. App'en samler tilbudsaviser fra forskellige butikker i dit nærområde. Du kan både bladre i aktuelle tilbudsaviser eller søge på konkrete varer. Og så kan du logge ind via Facebook og tilføje din og din mands fælles indkøbsliste, så I ikke køber det samme.

Gratis i App Store og Google Play.

Styr på familiens aftaler

Hvornår var nu den tandlægeaftale, og hvilken dag skulle den lille have gummistøvler med i vuggestuen? Hold styr på familiens aftaler med 'Cozi', der indeholder en familiekalender, som både mor og far kan opdatere fra deres smartphones. Der er også en fælles to do-liste og en indkøbsliste, som kan opdateres hjemmefra. Og en familiejournal, hvor du kan uploade søde billeder af den lille. 'Cozi Family Organizer', gratis i App Store eller Google Play.

Se også Mama.dks samling af de fem bedste familieblogs

Klar, parat, rejs

Hvis dit feriebudget ikke er kæmpestort, kan det betale sig at hente app'en 'APP Afbudsrejser', der søger på afbudsrejser fra en lang række rejseselskaber. Du kan indstille en maks.-pris og en række krav om, hvor du vil rejse hen, og så kan du få push-beskeder, når en matchende rejse udbydes. På den måde finder rejsen dig, uden at du behøver at være online hele tiden.

Gratis i App Store og Google Play.

Læs også