https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mor/morblogsprim.jpg
Familieliv

De fem bedste familieblogs

12. januar 2014
af Frida Paustian
foto: Pantherstock
Digitalredaktør Frida Paustian har fundet fem sjove, ærlige, inspirerende og hyggelige blogs om familieliv.

Opskrifter og krea-projekter
Søger du inspiration til opskrifter og krea-sager, er Karla-bum-bum et besøg værd. Bloggen er skrevet af Maja, som er uddannet grafisk designer, hvilket tydeligt ses i de mange kreative projekter, der diskes op med. Maja er mor til to søde rollinger, der også optræder med jævne mellemrum på bloggen.

Karla-bum-bum.blogspot.dk

Lækker mor til fire
På Bleubird Vintage kan du følge en meget æstetisk udgave af et familieliv med fire børn, der udspiller sig i Nashville, Tennesse. En noget anderledes, men virkelig interessant blog, hvor du ikke bare finder opskrifter, mode og lækre billeder, men også masser af god inspiration til, hvad du kan sætte ungerne til af huslige pligter derhjemme!

Bleubirdvintage.typepad.com

Ærlig lortemor
Blogs falder nemt i fælden med at benytte den til kun at vise livet fra dets pæneste side, hvilket kan være mediets svaghed. Men der er heldigvis undtagelser. På bloggen Lortemor hersker en ærlighed om det at være mor, som absolut er værd at læse. Bloggen, der er skrevet af Trine, som er mor til lille Alfred, er fyldt med befriende ærlige indlæg om bleskift, problemer i parforholdet og om konstant at være søvnberøvet.

Lortemor.com

Duften af overskud
Forældrene F&N står bag denne ret labre amerikanske blog, hvor du kan få input til indretning, overskud og kreative løsninger. Eksempelvis har F&N lavet en julekalender til sønnen D., der består af en grenbuket med små kort med numre på. På hver kort står en aktivitet, som skal laves den dag, kalenderen åbnes. Det kan måske lyde uoverskueligt, men projekterne er meget overkommelige, som for eksempel at drikke varm kakao, se julefilm, skriv julekort eller stå på skøjter. Genial idé, som kan bruges hele året bare uden juleelementet.


Den gravide blog Screendump i mappe
Emilie bor i København, er meget gravid, meget snart mor og pragtfuld ærlig omkring alle de tanker og følelser, der fylder. Her er det også ærligheden, der gør det til en blog, der er værd at følge.

Emiliblog.dk

Læs også: Er du irriterende på facebook?

Læs også