https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mor/2015/februar/mor612.jpg
Familieliv

3-årig styler sin mor i 5 FEDE outfits!

13. februar 2015
af Anne Romanelli
Foto: Babble.com
Den amerikanske blogger Summer Bellessa har ladet sin 3-årige søn Rockwell style hende i en uge. Og det er der kommet nogle overraskende søde, sjove og seje resultater ud af!


Mest læste artikler på MAMA.dk

Så lang tid tager det i gennemsnit at blive gravid De syv største synder i børneopdragelsen Få baby til at sove på 15 minutter

- Jeg har valgt, hvilket tøj min søn skal have på hver eneste dag i hans 3 år lange liv, og tænkte, at det kunne være sjovt at vende det hele på hovedet og lade ham udvælge mit tøj nogle dage.

Sådan forklarer den amerikanske blogger Summer Bellessa de aldeles skønne billeder, som hun har lagt på websitet Babble.com.

Her ser vi den stolte mor i de i alt 5 outfits, som sønnen har udvalgt for hende på de fem hverdage i en uge, hvor hun lod ham være hendes stylist.

- Jeg lærte faktisk en del om stil og tøjsammensætning af min lavbenede fashionista! Det var dog frem for alt en sjov oplevelse at have med min lille gut. Som mor går det tit meget op i at fortælle andre, hvad de skal og ikke skal, og det var terapeutisk for os begge at bytte roller, selvom det kun var i denne sammenhæng. Han elskede, at hans meninger blev lyttet til, og jeg lærte, hvor lidt folk egentlig går op i, hvad du har på. Det er befriende at give sig selv lov til også at være lidt fjollet engang i mellem, siger Summer Bellessa om eksperimentet.

Se de 5 fede outfits i galleriet nedenunder!

Læs også