julemarkeder i Berlin
Se, lyt & oplev

Julemarkeder i Berlin

3. oktober 2019
af Kathrine Graa
Foto: PR
Julemarkeder er bare tyskernes ting, og der findes over 50 af dem, alene i Berlin. Det kan være svært at nå dem alle, så vi har udvalgt 4 skønne julemarkeder, du bare må se, hvis du alligevel lægger vejen forbi Berlin.

JULEMARKEDER I BERLIN 2021

Mellem november og nytår forvandler Berlin sine mange pladser til smukt dekorerede julemarkeder. Faktisk findes der over 50 forskellige af slagsen bare i det indre Berlin, så der er aldrig langt mellem glühwein og brezel. Den pyntede metropol hilser velkommen med julestemning og gemütlichkeit (hygge!) i lange baner.

Psst: Kan du ikke få julemarkeder nok? Så kig med i vores store oversigt, hvor vi har samlet over 60 julemarkeder i Danmark, Tyskland, England og Sverige.

Se listen over julemarkeder her

Spandau

Berlins største julemarked ligger i Spandau. Herfra kan du gå 1 kilometer gennem julemarkedet og den gamle bydel, og du finder 250 boder med kunsthåndværk, mad, drikkevarer og meget mere.

Tidspunkt endnu ikke fastlagt grundet COVID-19

Læs mere her

Gendarmenmarkt

Julemarkedet på Gendarmenmarkt betragtes som det smukkeste og mest populære. Der er mange boder med mad og drikkevarer, eksklusivt håndværk og naturligvis julepynt og souvenirs.

Tidspunkt endnu ikke fastlagt grundet COVID-19

Læs mere her

LÆS OGSÅ: Julemarkeder i København 2019

Charlottenburg Slot

Julemarkedet på Charlottenburg Slot er et af de fineste julemarkeder med slottet i baggrunden.  Her finder du flotte dekorationer overalt i en meget hyggelig atmosfære. Der er et stort udvalg af håndværk og fine smykker i de mange boder, der varierer fra år til år.

Tidspunkt endnu ikke fastlagt grundet COVID-19

Læs mere her

Rotes Rathaus

Rotes Rathaus er en af ​​Berlins ældste og mest berømte julemarkeder. Her Finder du masser af boder med mad og håndværk, et pariserhjul og en stor skøjtebane. Virkelig et besøg værd når du alligevel er i Berlin.

Tidspunkt endnu ikke fastlagt grundet COVID-19

Læs mere her

LÆS OGSÅ: Julemarkeder i Aarhus 2019

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.