Se, lyt & oplev

Julemarkeder i København 2021

3. juli 2020
af Kathrine Graa og Josefine Gammelgaard
Foto: PR, Shutterstock og Lasse Salling. Redigeret d. 24 august 2021
Kan du heller ikke få julestemning nok? Så læg vejen forbi København i julen 2021, og oplev den helt særlige stemning, når der lukkes op for alle årets skønne julemarkeder. Vi har fundet 5 julemarkeder, du kan besøge, når du er i København. Se julemarkederne her.

Jul på markeder i København

Det er en skøn følelse, når gaderne i København i november og december 2021 pyntes med lyskæder og guirlander, og gadeboderne frister med duften af krydret glögg og brændte mandler. Så ved vi, juletiden nærmer sig! Og hvad er bedre end at bruge eftermiddagen på et af byens mange julemarkeder, hvor du kan købe lækre delikatesser til julemaden, finde julegaverne til dem, du holder af, finde årets stykke julepynt eller blot gå en tur og nyde stemningen.

Julemarkedet stammer oprindeligt fra Tyskland, Frankrig, Østrig og Norditalien, hvor det at tage på marked sammen var en måde at fejre julen på. Det er stadig utrolig populært at tage på julemarked i især Tyskland, men den hyggelige tradition er også mange steder i Danmark. Her har vi samlet fem julemarkeder i København, som du kan besøge, hvis du skal lidt mere i julestemning, eller hvis du bare mangler en hyggelig aktivitet at lave med familien i julen 2021. 

Jul i Nyhavn

Det er så hyggeligt at gå en tur i København ved juletid - også selvom du ikke skal på julemarked. Slå vejen forbi det skønne Nyhavn, hvor der altid er pyntet op til jul. 

Psst: Kan du ikke få julemarkeder nok? Så kig med i vores store oversigt, hvor vi har samlet over 60 julemarkeder i Danmark, Tyskland, England og Sverige. Se listen over julemarkeder, du kan besøge i 2021 herunder.

LÆS OGSÅ: Julemarked 2020: Se årets julemarkeder her

Tjek altid for en sikkerheds skyld, at det julemarked, du skal besøge, stadig har åbent. Vi opdaterer her på siden, men der kan komme bratte aflysninger på grund af Covid-19.

Julemarkeder i København i 2021

Jul i Dragør

Julemarked i Dragør

Hvert år i december måned, forvandler den gamle by i Dragør sig til en hyggelig Juleby. Her kan du finde en masse smukke og hyggelige juleboder/stadepladser, med alt fra pandekager og varm chokolade, til hjemmelavet glögg, kreative juledekorationer og meget mere.

Weekender lørdag til søndag fra kl. 12-17 i perioderne 27. nov - 28. nov, 4. dec - 5. dec, 11. dec - 12. dec og 18. dec og 19. dec ved Badstuevælen, 2791 Dragør.

Læs mere her

Sjællandske Fåreavler-julemarked

Når de sjællandske fåreavlere inviterer til årets julemarked i den gamle remise ved Trianglen på Østerbro bugner det af uld, pels, lammeskind, og strik. Du kan også møde en række kunsthåndværkere der bl.a. har keramik, knivmager, smykker og pileflet. Og når sulten melder sig kan du nyde en frokost med lammekød i Fåreavlernes café og i Remisens café kan du købe gløgg og æbleskiver. Det er gratis at komme ind. 

27.-28. november 2021 ved Den Gamle Remise ved Trianglen, Blegdamsvej 132, 2100 København Ø.

Læs mere her

LÆS OGSÅ: Julemarkeder i Aarhus

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

Igen i år åbner Tivoli op i den gamle have med masser af sjov og hyggelige juleoverraskelser i 2021. Her kan du besøge Julemanden, smage på masser af julelækkerier eller varme dig på et dejligt glas gløgg, spise hjemmelavede æbleskiver og opleve ægte julemagi. 

Fra den 19. november 2020 til den 2. januar 2021. Søndag-torsdag: 11-22, Fredag-lørdag: 11-23 i Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København V

Læs mere her

Jul på Højbro Plads/Magical Christmas

Julemarked højbro plads

Højbro Plads er en af Københavns første markedspladser som på igen i år lægger grund til den gode juletradition. Det eventyrlige julemarked er oplyst med over 280.000 funklende julelys, juletræer og hyggelige julehuse.  

Julemarkedets udstillere sælger alt fra duftende brændte mandler, æbleskiver, gløgg, italienske specialiteter og selvfølgelig Glühwein, Currywurst og dansk risengrød.

Fra den 12. november til den 22. december 2021. Mandag til onsdag kl. 11-19, torsdag kl. 11-20, fredag og lørdag kl. 11-21, søndag kl. 12-19 på Højbro Plads på Strøget i København

Læs mere her

LÆS OGSÅ: Julemarkeder i Berlin

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kongens Nytorv

Julemarked Kongens Nytorv

Tag på et eventyrligt julemarked midt i Københavns hjerte. Her i de historiske rammer ved Kongens Nytorv, og med udsigt til de smukke juleudsmykninger på Hotel D’Angleterre og Magasin, kan I hygge jer og kigge efter julegaver og -pynt i de mange flotte boder. Hver torsdag og søndag kan du møde julemanden og få taget et billede.

13. november – 22. december 2020.

Læs mere her