Se, lyt & oplev

Julemarkeder i København

Kan du (heller) ikke få julestemning nok? Så læg vejen forbi København, og oplev den helt særlige stemning, når der lukkes op for alle årets skønne julemarkeder. Vi har fundet 5 julemarkeder, du kan besøge, når du er i hovedstaden.

JULEMARKEDER I KØBENHAVN 2019

Det er en skøn følelse, når gaderne i København i november og december pyntes med lyskæder og guirlander, og gadeboderne frister med duften af krydret glögg og brændte mandler. Så ved vi, juletiden nærmer sig! Og hvad er bedre end at bruge eftermiddagen på et af byens mange julemarkeder, hvor du kan købe lækre delikatesser til julemaden, finde julegaverne til dem, du holder af, finde årets stykke julepynt eller blot gå en tur og nyde stemningen.

 

Psst: Kan du ikke få julemarkeder nok? Så kig med i vores store oversigt, hvor vi har samlet over 60 julemarkeder i Danmark, Tyskland, England og Sverige.

Se listen over julemarkeder her

 

 

Jul i Dragør

Hvert år i december måned, forvandler den gamle by i Dragør sig til en hyggelig Juleby. Her kan du finde en masse smukke og hyggelige juleboder/stadepladser, med alt fra pandekager og varm chokolade, til hjemmelavet glögg, kreative juledekorationer og meget mere.

1. december – 24. december 2019.

Læs mere her

 

Odd Fellow Palæ

Når Odd Fellow Palæet igen i år slår dørene op for julemarked, er der rig mulighed for at tanke op på glögg, æbleskiver, hjemmebag og hygge. Der er boder med hjemmelavet marmelade, småkager, brugskunst, håndarbejde, nisser, strik, dørkranse og dekorationer. Enté koster 20 kroner, og er samtidig et skrabelod i en konkurrenc om flotte præmier. Overskuddet fra julemarkedet går til de to organisationer: Eventyrjul og Børnesagens Fællesråd.

16. november - 17. november 2019.

Læs mere her

 

LÆS OGSÅ: Julemarkeder i Aarhus 2019

 

Sjællandske Fåreavler

Når de sjællandske fåreavlere inviterer til årets julemarked i den gamle remise ved Trianglen på Østerbro bugner det af uld, pels, lammeskind, og strik. Du kan også møde en række kunsthåndværkere der bl.a. har keramik, knivmager, smykker og pileflet. Og når sulten melder sig kan du nyde en frokost med lammekød i Fåreavlernes café og i Remisens café kan du købe gløgg og æbleskiver.

30. november – 1. december 2019.

Læs mere her

 

Jul i Tivoli

Igen i år åbner Tivoli op i den gamle have med masser af sjov og hyggelige juleoverraskelser. Her kan du besøge Julemanden, smage på masser af julelækkerier eller varme dig på et dejligt glas gløgg, spise hjemmelavede æbleskiver og opleve ægte julemagi.

16. november – 5. januar 2019.

Læs mere her

 

Kongens Nytorv

Tag på et eventyrligt julemarked midt i Københavns hjerte. Her i de historiske rammer ved Kongens Nytorv, og med udsigt til de smukke juleudsmykninger på Hotel D’Angleterre og Magasin, kan I hygge jer og kigge efter julegaver og -pynt i de mange flotte boder. Hver torsdag og søndag kan du møde julemanden og få taget et billede.

15. november – 22. december 2019.

Læs mere her

 

LÆS OGSÅ: Julemarkeder i Berlin 2019

 

 

Læs mere om: