Se, lyt & oplev

Få gode shoptilbud hver dag - skræddersyet til dig

af Charlotte Hallbæck 1. april 2011
Du er måske allerede tilmeldt én af de mange ”dealsider”, hvor du hver dag modtager gode shoppetilbud. Nu lanceres bownty.dk, hvor du kan nøjes med at tilmelde dig de kategorier, du er interesseret i – så sørger de for at samle dagens gode tilbud til dig

Måske er du allerede tilmeldt nogle af de mange smarte koncepter på nettet, hvor du hver dag modtager et tilbud eller en god rabat på e-mail inden for kategorier som mode, skønhed, kultur mm.

Og nu bliver det endnu nemmere at få de gode rabatter: Konceptet bag det nye bownty.dk er ganske simpelt: Sitet samler alle dagens tilbud ét sted, og så kan du tilmelde dig de kategorier, du foretrækker. Er du kun interesseret i tilbud, der handler om skønhed, slipper du altså for at få tilbud om mode.

Servicen er ganske gratis at bruge, du skal blot tilmelde dig og vælge hvilke kategorier, du er interesseret i at modtage tilbud på.

Desuden samler bownty.dk gode rabatter fra hele verden, og skal du f.eks. på shoppetur til f.eks. New York, har du altså mulighed for at modtage gode deals, du kan købe på forhånd inden rejsen.

Læs mere om konceptet og tilmeld dig bownty.dk herRELEVANTE LINKS

Accessories