Se, lyt & oplev

Cool crooner: Nyt udspil fra Michael Bublé

af Redaktionen 19. oktober 2009
Han løfter arven fra gamle croonere som Frank Sinatra og Elvis – og så gør det jo heller ikke noget, at Michael Bublé har udseendet med sig. Nu er han klar med et nyt udspil, der allerede topper hitlisterne. Men selv om han nu har succes, var han oprindeligt tæt på at opgive sangkarrieren

Hans fantastiske stemme og cool sceneoptræden har smeltet mange pigehjerter i løbet af de sidste par år, og nu er Michael Bublé heldigvis klar med sit fjerde album "Crazy Love", som efterfølger succesalbummet "Call Me Irresponsible" fra 2007, der for længst har solgt over 30.000 eksemplarer i Danmark.

På trods af hans massive succes som sanger i dag, brugte Michael Bublé de første 11 år af sit liv som sanger på at optræde på små, tilfældige barer i Canada, inden han fik sit gennembrud.

- Nogen gange var det eneste publikum, jeg havde, mine forældre, bedsteforældre, mine søstre og tre fordrukne fyre, som havde travlt med alt muligt andet. Men min families kærlighed og støtte gav mig styrken og troen på, at jeg ikke skulle give op, siger Michael Bublé.

Netop da han var ved at opgive drømmen om en sangkarriere kom gennembruddet. I 2000 skulle den canadiske statsministers datter nemlig giftes - og en fælles bekendt spurgte Michael Bublé, om han ville optræde med nogle numre til brylluppet. Til hans held var en af statsministerens gode venner den prisvindende producer David Foster, som bl.a. har produceret hits for store navne som Celine Dion, Whitney Houston og Michael Jackson. Foster hørte Michael Bublé synge, og kort tid derefter fik han en pladekontrakt og kunne begynde indspilningerne til sit debutalbum i Fosters studier i LA.

Siden da har han solgt over 22 millioner albums, vundet tre Grammyer og har vundet stor popularitet over hele verden.

Selv siger han om sit nye album "Crazy Love":

- Jeg håber, folk vil kunne høre, at der er sket en masse på mit nye album. Måske kan de ikke sige præcist, hvad der er sket, men de vil kunne høre en tydelig forskel.

VI UDLODDER 10 EKSEMPLARER AF "CRAZY LOVE" - klik her

 

Michael Buble på scenen

  • Se Michael Bublé i Oprah her
  • Se videoen til Haven't Met You Yet her
  • Hør traileren for det fantastiske album her

Læs også: