https://imgix.femina.dk/2021-02-26/Tyr.jpg
Horoskoper

Her er dagens horoskop for søndag 28. marts

1. januar 2021
af Astrolog Brian Teglgaard
Illustration: Gry Futtrup
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Horoskop for den 28. marts 2021

Vædderen

Nyder du samværet med den, du holder af, og viser du din interesse bliver det gengældt. Det kan sætte gang i mange følelser på en dag med fuldmånen i dit tegn.

Tyren

Giv slip på de indre frustrationer, hvis der skulle være sådanne. Fornuften blander sig for meget med følelsesmæssige impulser, og logikken forsvinder.

Tvillingerne

Der skal være plads til alle, og det præger måden at omgås hinanden på, hvor det især kan være børn, der bliver taget særlige hensyn til.

Krebsen

Du kan overveje dine fremtidige mål og handlinger, hvilket især går i en professionel retning. Afstem gerne dine ønsker med hjemmefronten.

Løven

Oplevelser og erfaringer skal fordøjes, og det betyder i dit tilfælde, at du har noget, der skal gennemtænkes. Noget fuldbyrdes og giver dig indsigt.

Jomfruen

Dine sanser er vakt, og du mærker mere end normalt den stemning, der omgiver dig. Du har let ved at lade dig opsluge af en følelse eller en tanke.

Vægten

De sidste dages begivenheder, der handler om en tæt forbindelse, kan du nu reflektere nærmere over. Der er nogle følelser, du har brug for at få på plads.

Skorpionen

Din hemmelighedsfulde natur gavner dig ikke lige nu. Du kommer ikke ind på livet af den, du holder af, hvis du holder dine kort så tæt ind til kroppen.

Skytten

Overgiv dig til den legende og skabende energi. Har du børn omkring dig, kan det være dem, der får dit indre legebarn frem eller skruer op for energien.

Stenbukken

Værn om det harmoniske hjemmeliv, også selv om du blot befinder dig i dit eget selskab. Det er dog tiden sammen med andre, der giver dig noget specielt.

Vandmanden

Kommunikationen farves af følelser, der i bedst fald får frit løb. Det, der bliver sagt, vil også blive genstand for en tankemæssig bearbejdelse.

Fisken

Din gavmildhed er styret af dine følelser, og du kan være både spontan og gavmild. Det kan blive lidt dyrt, hvis du vil vise følelser ved at give gaver.

Læs også