https://imgix.femina.dk/2021-03-12/vandbaerer-1.png
Horoskoper

Her er dagens horoskop for fredag den 26. marts

1. januar 2021
af Astrolog Brian Teglgaard
Illustration: Gry Futtrup
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Horoskop for 26. marts 2021

Vædderen

Kontakter opstår let, og du føler det helt naturligt at starte en dialog, men tag dig i agt og undgå at tage styringen. Overse ikke én, der gerne vil ses og høres!

Tyren

Det er nu og her, en styrkeprøve skal afgøres, og selv om du ikke går derfra som vinder, bør du ikke træffe hurtige og ugennemtænkte beslutninger.

Tvillingerne

I vennekredsen sker der noget, der vækker din opmærksomhed. Hvis der er brug for din hjælp, så afvent, at du bliver spurgt til råds.

Krebsen

En af dine kære opsøger dig, og du giver gerne af din opmærksomhed. Ønsker du at opsøge kærligheden, er dagen perfekt til at indgå et bekendtskab eller en date.

Løven

En person vil gerne i kontakt med dig, og det bør du ikke ignorere, for det er et kærligt budskab, denne person har med sig. En spændende samtale venter dig.

Jomfruen

En både munter og venskabelig stemning er til stede, men det kræver, du opsøger andre for at få del i denne. Måske har du bundet dig til andet eller til andre!

Vægten

Nu kan du få skabt den kontakt, du arbejdede på i nogle dage. Det kan love godt for et fællesskab, selvom situationen gør, at du må tilpasse dig.

Skorpionen

Din hverdag beriges på en helt særlig måde. Det kan være forhold, der vækker din arbejdsglæde, eller det kan være personer, der gør et godt og kærligt indtryk.

Skytten

Har du noget, du brænder for, er det nu, du skal gøre noget ved det. Samme mulighed kan du også have i dit følelsesliv, hvor du også bør handle.

Stenbukken

En form for konkurrence udfolder sig i din familie, og her kan der være brug for opbakning til den, der føler sig bagud eller ikke formår at trænge igennem.

Vandmanden

Det bliver en livlig dag, der indleder weekenden, og der kan vise sig muligheder for socialt samvær, som du har måtte undvære længe. Nyd det!

Fisken

Du har et godt øje for en god handel, men husk, at en god handel betyder, at begge parter er tilfredse. Det er det, der er det springende punkt.

Læs også