Sex og erotik

Er du til "dirty talk"?

Ni ud af ti kvinder kan godt lide såkaldt dirty talk og frække smser. Det viser en – ganske vist amerikansk – undersøgelse. Til gengæld kan samme pirrende sproglige forspil også virke direkte modsat, hvis det går over grænsen. Ifølge det amerikanske magasin Men’s Health handler det om at være en gentleman, når der bliver langet erotiske ord over disken. De har følgende fem råd til deres mandlige læsere, som også er ret interessante for kvinder.

Dirty talk - gerne sjofelt, men aldrig plat

 
Prøv med en føler, f.eks. ”Jeg har hørt, at der er kvinder, der finder sexede sms’er og dirty talk grænseoverskridende og ubehageligt. Hvordan har du det med det?”.
 
 
Start forsigtigt. En fræk sms er en god indikator på, om din partner kan lide verbal pirring eller ej. Gå stille frem og læg mærke til reaktionen. Virker komplimenter, direkte henvisning til erotik eller noget tredje bedst?
 
 ”Uhm, så blød” eller ”Du dufter dejligt mellem benene" er forsøg på dirty talk. Her handler det igen om at lægge mærke til responsen, både den nonverbale og den verbale: Bliver åndedrættet tungere, eller svarer din partner ved at komme med samme slags kommentarer. 
 
Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her
 
Tonen er vigtig. Hvis dirty talk er legende og kærligt, kan man slippe af sted med det meste, siger kvinderne i undersøgelsen, men vrede og had eller arrogance er et turnoff.
 
Diskretion frem for alt. Vi siger og gør ting, når vi er ophidsede (både i soveværelset og udenfor), som ikke skal tages op senere, i selskab med andre eller bruges i et skænderi. Der er kvinder, som ikke har noget imod at blive talt ”hård” til i sengen, men som bestemt ikke er underdanige eller har lyst til at blive konfronteret med deres seksuelle præferencer uden for soveværelset. Så schyyy.
 
LÆS OGSÅ: Tantrasex for begyndere: 5 ting I skal vide
 
Læs mere om: