https://imgix.femina.dk/media/b92e2124ed154b24a666a3dac70e479b_0.jpg
Kærlighed og sex

Hendes mand købte sex

26. oktober 2011
af Lene Rode
Foto: Colourbox
Camillas verden brød sammen, da hun opdagede, at hendes kæreste var afhængig af at købe sex. For Mads betød det en kæmpe lettelse ikke længere at skulle leve et dobbeltliv. Tilliden tager tid at genopbygge. Kærligheden er der stadig

Min kærlighed har været uændret hele vejen igennem. Men i perioder har hadet fyldt mere. Sådan beskriver Camilla det sidste år af sit liv, siden hun fandt ud af, at hendes kæreste, Mads, har købt sex gennem hele deres forhold. Camilla havde lige født deres andet barn, da hun afslørede Mads. Han indrømmede alt. Faktisk havde hun fra begyndelsen haft en fornemmelse af, at noget var galt. Men han blev ved med at lyve.

Benægtede alt
Ofte tog Mads ikke sin telefon, når hun ringede. Han kom senere end aftalt. Det kunne tage halvanden time at vaske bilen. Der var mange små ting, der virkede forkerte, men han benægtede og sagde, at det var mig, der var paranoid.

Sidste gang - hver gang
Mads havde sin første oplevelse med en prostitueret, da han var udsendt som soldat for knap 10 år siden. Da han var vendt hjem fra krigen, døde hans far, og Mads etablerede et decideret misbrug af købesex.
- Det startede med pornoen på nettet, og snart blev det jagten efter hjemmesider og de forskellige piger. Det, der foregår på bordellet, havde faktisk ikke noget med det at gøre. Det var jagten, der kørte oven i hovedet. Så snart jeg var på vej ud af bordellet, skammede jeg mig og svor, at det var sidste gang.

Svært at være intim
Især efter at han havde mødt Camilla, fyldte skammen meget, og intimiteten mellem de to haltede fra begyndelsen.
- Man får et underligt forhold til det at være intim, og jeg ville ikke bringe Camilla ind i det. Og lige indtil jeg blev afsløret, troede jeg faktisk, at det ikke havde nogen indflydelse på vores forhold. Men det kan jeg jo tydeligt se nu, at det havde. Jeg har en helt anden, naturlig lyst til hende i dag.

Sandhedens time
Camilla og Mads har to børn. Kun et par uger efter fødslen af nummer to fandt Camilla usendte mails i Mads' hotmail-udbakke: Han havde forsøgt at arrangere besøg hos piger. Hun husker stadig synet af den nyfødte baby i autostolen på spisebordet, mens Mads indrømmede og udtalte ordene: "Ja, jeg har haft sex med ludere."

Søgte hjælp Hun tog begge børnene med hjem til sine forældre. Hun græd og græd. Mads var ulykkelig og sikker på, at han havde mistet Camilla. Men inderst inde var han lettet over at give slip på løgnen. Camilla ville gerne prøve at redde deres familie. Så i månederne, der fulgte, har de gået til både psykolog og sexolog.

Kærlighed på trods
For Mads har erkendelsen af, hvad han har gjort, fyldt rigtig meget.
- Den skam går aldrig væk, og det er min værste frygt at falde i igen, siger Mads. Camilla har fået fri adgang til hans computer, telefon, bankkonti og e-mail. Han vil ikke lyve mere. Og han har fået det bedre, end han havde før. Men Camilla har det svært.
- Jeg skal ikke glemme det, men jeg er nødt til at tilgive Mads, og det må ikke tage resten af livet. Tilliden kommer til at tage tid. Men jeg ved, at vi elsker hinanden på trods.

Relevante links

Peter om koebesex
Prostitueret
Høje røde stiletter

Læs også