Christian på 31 tænder så meget på købesex, at en kommende kone skal kunne acceptere det
Kærlighed og sex

Købesex: Det samme som at spise ude

26. maj 2013
Af Andrea Bak
Foto: Scanpix
Christian på 31 tænder så meget på at købesex med prostituerede, at en kommende kone skal kunne acceptere det

Første gang jeg gik til en prostitueret, var det for at prøve det. Siden da har det været en ekstra dimension i mit sexliv. Jeg har aldrig haft nogen problemer med at score piger, men jeg tænder utrolig meget på den ukendte faktor, der findes i forholdet mellem kunde og prostitueret.

Købesex

Ifølge en undersøgelse fra 2005 anslås det, at 14 % af alle danske mænd har erfaring med at købe sex.

60 % har købt sex 1-5 gange
12 % har 6-12 erfaringer
33 % har købt sex mere end 12 gange.

Langt de fleste mænd, der køber sex regelmæssigt, er gift. Som det hedder i undersøgelsen: - Det vil sige, at parforhold tilsyneladende ikke har nogen dæmpende funktion i forhold til hyppigheden af sexkøb blandt mænd, der regelmæssigt køber sex.

Læs også: Købesex - når mænd køber sex

Læs også: Køber sex uden moralske skrupler

Krav til udseendet
Hvis jeg har været i fast forhold, har jeg levet fantasien ud gennem rollespil med min kæreste, og jeg har så været kunden, og hun har været den prostituerede. Enkelte har også givet mig lov til at besøge prostituerede, mens vi var kærester. Det er aldrig den samme pige, jeg besøger. Jeg tænder som sagt på det ukendte, og når jeg har været hos en pige, får jeg den dér følelse, "been there, done that", med det samme. Jeg har nogle helt klare krav til de piger, jeg er sammen med. Hun skal være på min alder, på min højde, og så skal hun være mørkhåret.

Vil ikke støtte sexhandel
Det her er noget, jeg gør målrettet og bevidst. Pigerne finder jeg i Ekstra Bladet eller på nettet. En stor del af fantasien er planlægningsfasen, det med at vælge ud. Det er som at gå på restaurant og selv kunne udvælge, hvad man vil have at spise, uden at skulle tage hensyn til andre. Jeg går kun til danske piger. Udenlandske piger kan være handlede, og det vil jeg naturligvis ikke være med til at støtte. Selvfølgelig kan en dansk pige være blevet presset ud i prostitution af forskellige årsager. Jeg har ingen moralske skrupler over det her.

Kæresten skal acceptere det
Jeg vil gerne giftes og have familie engang. Men det her er en del af min seksualitet, så jeg ved også, at den pige, jeg finder sammen med, skal være villig til at acceptere det. Jeg tror ikke, det bliver så vanskeligt. Man er jo nødt til at indgå kompromiser på mange forskellige plan i et forhold, og jeg vil hellere være ærlig på forhånd end at forsøge at skjule det. Det udgør en meget stor del af min seksualitet, og det tror jeg aldrig vil ændre sig. Det er derimod noget, jeg er nødt til at tage højde for.

Christian har ønsket at være anonym. Hans rigtige navn er kendt af redaktionen.

Læs også: Sexolog: Kun dovne mænd går til prostituerede

Læs også