I fem år har Anders jævnligt besøgt prostituerede, uden at hans kone har anet noget om at han køber sex
Kærlighed og sex

Køber sex uden moralske skrupler

26. oktober 2011
af Andrea Bak
Foto: Scanpix
I fem år har Anders jævnligt besøgt prostituerede, uden at hans kone har anet noget om at han køber sex. Han er 53 år og har været gift i 30 år. Han har to voksne børn og er personalechef i en større dansk virksomhed

Anders køber sex

For fem år siden gik jeg igen til en prostitueret for at få udlevet nogle seksuelle fantasier, som jeg ikke har haft mulighed for at udleve sammen med min kone. Jeg har ikke lyst til at fortælle, hvad det er, men min og min kones seksualitet har udviklet sig meget forskelligt med alderen. Jeg er stadig en drengerøv, der ikke er færdig med at lege, og det er bestemt ikke tilfældet med min kone.

Købesex

I en undersøgelse af danske sexkunder, er disse de mest almindelige grunde til, at mænd køber sex:
• Det skulle prøves af
• Købesex er uforpligtende
• Muligheden bød sig
• Det er mig, der stiller betingelserne
• Specielle ønsker
• Eneste mulighed for at få sex
• Sex er en vare
• Gensidig nydelse

Ingen gadeprostitution
Jeg har valgt at holde det hemmeligt for min kone, fordi hun ville blive meget ked af det, hvis hun fandt ud af det. Det er ikke noget, jeg har moralske skrupler over overhovedet. Jeg er meget afklaret omkring, hvad jeg synes er rigtigt, og hvad der er forkert i forhold til at besøge prostituerede, og jeg er af den klare holdning, at jeg ikke ønsker at gøre noget ved en kvinde, som hun ikke selv er indforstået med, prostitueret eller ej. Jeg holder mig af samme grund til, hvad man kan kalde for den etablerede del af branchen, og langt væk fra gadeprostitution.

Vil gå, hvis hun er sølle
Jeg har aldrig oplevet, at en pige, jeg har besøgt, har haft sociale problemer eller problemer med stoffer, eller har følt sig udnyttet. Jeg ved godt, at jeg i en vis udstrækning er naiv, når jeg siger sådan noget her om prostitution, men jeg mener godt, man som kunde kan vurdere den slags.
Jeg tror simpelt hen ikke på, at man kan have intimt samkvem med et andet menneske i en time, uden at kunne mærke den slags på vedkommende. Jeg ville gå med det samme, hvis jeg kom ind til en pige, som virkede sølle, eller som om hun havde problemer.

Alle mænd snakker om det
Jeg har nogle ganske få bekendte, som ved besked med mine besøg hos prostituerede. Men langt de fleste ville få et chok, for jeg passer absolut ikke ind i folks fordomme om, hvem der går til

prostituerede. Det er jo ikke kun pigerne, der bliver stigmatiseret. Vi kunder bliver det også. Jeg hører også fra andre mænd, at det er noget svineri. Hvad de reelt tænker om det, ved jeg ikke. Men jeg ved, hvad jeg hører andre mænd tale om, når det gælder seksuelle fantasier. Alle snakker om det. Jeg gør det.

Anders har ønsket at være anonym. Hans rigtige navn er kendt af redaktionen.

Læs også: Stine 37 år: Jeg køber sex

Relevante links

Prostitueret
Peter om koebesex
https://imgix.femina.dk/legacy/media/4c4ba03d03e649f9894f4fa853353f07.jpg

Læs også