Stine på 37 køber sig til sex
Kærlighed og sex

Stine, 37 år: Jeg køber sex

7. maj 2013
af Ida S. Richardt og Lasse Lønnebotn
Foto: Pantherstock
Ikke alle sexkunder er mænd. Vi har mødt Stine, der betaler tusindvis af kroner for sex. Hun elsker sex og sammenligner det med at have et forhold!

Hun elsker sex og betaler tusindvis af kroner for det

Det begyndte som en uskyldig flirt. Sådan husker hun det i hvert fald. Hun var til fest, en halloweenfest med mange mennesker, hun ikke kendte. Hun sad i en gruppe og lo og drak. Til sidst var det kun Stine, der dengang var 35, og en ung mand på 21 år, der var tilbage. Hun husker, at han kiggede på hende og sagde: "Jeg lurer på, hvordan det mon er at kysse én på 35 ...". Stine var ikke mindre dristig og svarede: "Og jeg tænker på, hvordan det mon er at gå i seng med én på 21 ...".
Kort tid efter sad de i en taxi på vej hjem til Stine. Dér gik de direkte i seng.

- Det begyndte som en hed one-night stand. Det var super skønt og lige det, jeg trængte til. Men jeg troede ikke, at jeg skulle se ham igen, fortæller Stine.
Men hun havde fået hans telefonnummer, og en uges tid senere sendte hun en sms: "Moden og fræk 35-årig søger lækker 21-årig til uforpligtende sex. Billetmærke: Slip vilddyret løs".
Svaret kom hurtigt - og overraskende: "Og hvad er vilddyret villig til at ryste op med?".

Læs også: Så sundt er sex

Lær hvad sexdrømmen siger om dig og lær at håndter den hensigtsmæssigt

- Jeg forventede egentlig en afvisning, og så fik jeg et spørgsmål om pris!
Stine lagde telefonen væk og prøvede at glemme det hele. At betale for sex var helt utænkeligt. Troede hun. Men kun en uge senere møder hun ham igen. Og de havde sex. Som hun betalte et firecifret beløb for.

DEJLIGT OG UFORPLIGTENDE
For Stine betyder spændingen en del, men behovet for dejlig og uforpligtende sex er vigtigst, fortæller hun. Men hvorfor vil hun betale for det?
- Jeg kan godt lide sex. Jeg har brug for det og nyder det. Men i de forhold, jeg har haft, har sexlivet været skuffende. Jeg har en god økonomi og har ingen problemer med at bruge penge på det, siger hun.
- Livet er for kort til at være alt for dydig. I andre lande er det helt almindeligt. Og vi har også udviklet et varmt forhold, men eftersom han er studerende, og jeg arbejder, synes jeg, det er fint at give ham lidt penge.

Hvor meget betaler du?
- Som regel en tusindlap. Men det er ikke altid penge, nogle gange giver jeg en middag eller køber mad til hans køleskab.

Betaler du også for sex med andre mænd end ham?
- I Norge er det bare ham. Vi er jo på en måde kærester. Men jeg har været på rejser, hvor jeg også har betalt for sex.

Stine er en frodig og selvsikker kvinde. Håret bølger ned over skuldrene, og hun har lange, velplejede negle. Hun ligner en femme fatale.

Instinkt og følelse kan spille dig mange puds i jagten på den helt rigtige partner. Vi giver dig her 5 gode råd til, hvordan du kan kende forskel på kærlighed og begær

Er det tabu for kvinder at betale for sex?
- Absolut! Mange ved overhovedet ikke, det foregår. De fleste tror, det kun er mænd, der køber sex. Men jeg føler mig lidt distanceret fra det, jeg har bare en økonomisk aftale med én mand.
Stine har en god uddannelse og et godt job. Hendes veninder tror, hun er single.

Hvordan er din aftale med manden i dag?
- Han er studerende, så pengene fra mig betyder, at han ikke behøver at arbejde ved siden af studierne. Vi mødes én til to gange om ugen.

Sælger han sex til andre?
- Nej! Og gør han det, ryger vores aftale. Det har vi snakket helt åbent om. Men han har venner, som møder kvinder på nettet og tjener godt på det.

Er du bange for, at nogen skal opdage, at du betaler for sex?
- Nej, jeg har aldrig fortalt nogen om ham. Det er kun ham og mig, der ved det. Og jeg stoler på ham. Han er jo afhængig af de penge, jeg giver ham.

Stine anslår, hun har brugt 40.000-50.000 kroner på ham, siden de mødtes. Hun ler, når hun tænker på det.
- Havde jeg været i et almindeligt forhold, ville jeg sikkert have brugt flere penge. På gaver, rejser, middage og andre udgifter, man har som par. Så jeg er godt tilfreds. ?

Stine ønsker at være anonym. Redaktionen er bekendt med hendes rigtige identitet.

Camillas verden brød sammen, da hun opdagede, at hendes kæreste var afhængig af at købe sex

Læs også