https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/partnerprim.jpg
Kærlighed og sex

Date din drømmemand!

26. marts 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
PartnerMedNiveau er den nyeste stjerne på den danske netdatinghimmel. Men har Danmark overhovedet brug for flere datingsider? Ja, siger folkene bag sitet selv. For lige børn leger bedst … og dem matcher PartnerMedNiveau. Læs med her …

Hvordan ser din drømmemand ud? Er uddannelse, IQ, politiske og religiøse holdninger ligegyldige? Eller betyder det i virkeligheden meget mere, end vi bilder os selv ind, at vi matcher vores bedre halvdel hele vejen rundt? Dét mener de i hvert fald hos sitet, og noget kunne tyde på, at folket bakker op. For findes han, findes han her, og 5o danskere siger dagligt ja tak til et medlemskab hos datingsitet.

Lighed og kærlighed
Og det skal altså ikke være forskelligheder, der får sød musik til at opstå. Medlemmerne foretrækker simpelthen en kæreste, der så at sige ligner dem selv og giver bedre mulighed for at udvikle en fælles livsstil - og en vis form for enighed, uanset om det er opdragelse, indkøb eller politisk overbevisning, der er tale om.
"Videnskaben peger på en række fordele ved at være i et parforhold med en partner, der ligner én selv. Ens personlighedstræk betyder, at begge parter oplever deres fælles følelsesmæssige oplevelser på samme måde. De forstår med andre ord hinanden bedre," forklarer Lisa Voigt, singleekspert hos det nye site, til Oestrogen.dk.

Partner søges … af den ligeværdige slags!
Men hvem er de så, de kræsne singlefolk, der helst vil undgå de konflikter, der kan opstå, der den lille forskel bliver lidt for stor. De er ressourcestærke, veluddannede og omkring de 4o år, oplyser PartnerMedNiveau. Og meget mere end dét, selvfølgelig.
"Vores medlemmer er bevidste om deres karriere, de fleste er ikke-rygere og drikker kun lejlighedsvis. De har opnået meget af det, de ønsker i livet, men mangler tiden til at søge efter en ligeværdig partner at dele det hele med. De har meget klare forventninger og høje krav til et fremtidigt forhold," forklarer Lisa Voigt.

Matchmaking giver lykkelige forhold?
For det handler langt fra kun om look, alder og uddannelse. Hos datingsitet tror de på deres matchmaking-proces, der er baseret på en videnskabelig personlighedstest med et hav af spørgsmål i tre kategorier, der kommer hele vejen rundt og altså skulle være opskriften på det stabile og lykkelige forhold.
"Vi ved, hvad der statistisk set er det bedste match, når det kommer til personlighed, men vægter samtidigt vores medlemmers ønsker og kriterier meget tungt," forklarer Lisa Voigt.
"Men vi tager også højde for individuelle værdier, holdninger og interesser … og den enkeltes ønsker, som viljen til at føre et langdistanceforhold, ønsket om børn og alkohol- og rygevaner," slutter Lisa Voigt.

Tjek oestrogen.dk ud i morgen og vind et 3-måneders Premium-PLUS-medlemskab til PartnerMedNiveau!!

Besøg PartnerMedNiveau her.

Er han dig utro?

Dét er din kæreste træt af!

Han får for lidt … læs klummen om Pave Frans!

Besøg Oestrogen-Shoppen her!

Læs også