https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/erhanutroprim.jpg
Kærlighed og sex

Er han utro? Tjek signalerne!

20. marts 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Mobilen er konstant overvåget, frisuren er pludselig anderledes, og aftenmøderne på jobbet er blevet flere. Er det din mand? Så ku’ det godt være, du lige skulle tjekke hans skjorter for læbestift en ekstra gang.

Det er jo ikke fordi, de er værre end os, mændene. Vistnok tværtimod. Men kvinder er vist nok lidt bedre til at lyve om, at de ikke nøjes med at skærpe appetitten ude, men lige spiser et mellemmåltid, når de nu alligevel er der. Og når det kommer til adfærd, mens vi begår utroskab, er der også forskel på kvinder og mænd.

Utroskab for viderekomne
For mens mændene bruger flere penge og endda flotter sig med et par nye boksershorts, når de har kastet sig ud i utroskab, runder kvinderne virkelig op på lingerie-fronten og forkæler sig selv og elskeren med silke og blonde.

Datingsitet Victoria Milan har undersøgt, hvem der oftest begår utroskab

Mandfolkene, dem der dyrker utroskab, bruger masser af tid foran spejlet, men ændrer ellers ikke deres interesser eller venskaber … som kvinderne gør det. Næsten halvdelen af de adspurgte kvinder, der begår utroskab, har ligefrem fået nye venner, og måske er det dem, der inspirerer dem til at stramme lidt op på intimbarberingen. Dét gør nemlig over halvdelen af dem, der har vovet sig ud i utroskab.

Mobilen med hemmelighederne
Hvis det kan trøste nogen som helst, er vi lige gode om at overvåge mobiltelefonerne som var det kronjuvelerne, når det kommer til utroskab, afslører undersøgelsen, som involverede godt 3000 medlemmer af det mærkværdige utroskabssite Victoria Milan. Og for det ikke skal være løgn, er de mere end almindeligt frisindede, når det kommer til utroskab, derinde hos Victoria Milan og opmuntrer rask væk og uden omsvøb den svigtede til eventuelt selv at afprøve det der utroskab.

"I stedet for at være paranoid og jaloux, foreslår jeg, at man undersøger, hvordan ens egen adfærd kunne ændre sig ved selv at kaste sig ud i utroskab. Mange mennesker er bange for at prøve noget nyt, men forandring er ofte en god ting, siger Dominika Peczynski, kommunikationschef hos Victoria Milan. Sådan kan man jo også betragte utroskab…

Læs også