https://imgix.femina.dk/media/irriterendeprim.jpg
Kærlighed og sex

Dét her er din kæreste træt af!

10. januar 2014
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Det begyndte ellers så godt, men med årene er du – og han - blevet mere og mere irriterende. Utroskabssitet Victoria Milan har i hvert fald fået deres medlemmer til at fortælle, hvad der irriterer dem mest ved deres partner. Velkommen på top ti …

Snorker du? Har du glemt at rydde op? Der er ting nok at ta' af og fejl nok at begå, når man hygge-læser listen over de ting, der irriterer de mandlige medlemmer af det besynderlige site mest. Ja, nogle af dem så meget, at det muligvis er derfor, de behøver at finde trøst i fremmede kvinde(b)arme. Og selvom din kæreste naturligvis ikke er blandt de løsagtige, kan du da lige tjekke ud, om du finder dig selv og dine vaner på top ti-listen.


Hvad er du sur over?
For de synes, 'vi' går rundt og er sure, mændene. Dén vane stryger i hvert fald direkte ind på førstepladsen, efterfulgt af en utilfredshed over kvindens krop - og med hendes oprydningsvaner. Syv procent af mændene var utilfredse med deres kærestes kropsbehåring, og en del fandt det frygtelig irriterende med kærestens tætte forhold til forældrene.


Gud, hvor er det irriterende!
Men der er også kvinder blandt de 200.000 (!) danske medlemmer, og hos dem er mandens snorken den største grund til irritation, selvom utilfredsheden med det daglige, dårlige humør tilsyneladende går begge veje og er gengældt og derfor løber med sølvmedaljen. Men så stopper ligheden da også, for mens mændene ikke nævner et ord om penge, irriterer det åbenbart kvinderne grænseløst, at mændene er for dårlige til at få pengene op af lomme. Nærighed stryger nemlig ind på en flot tredjeplads … hvis man altså interesserer sig for dén slags top ti-lister.


Artiklen er en 'genudsendelse' og blev udgivet første gang i januar 2013

Læs også