Selvudvikling

Horoskop: Sådan bliver din uge

Find dit stjernetegn her i ugens horoskop, og se, hvordan din kommende uge bliver.

Horoskop for uge 15 - 6. april - 12. april 2020

 

Vædder

Det kan blive noget af en øjenåbner, hvis du tør involvere dig med personer, der har andre holdninger end dig selv. Det kan du gøre i fritiden, men også som en del af dit arbejde. Der kan blive en livlig og intens debat, og emner kan gå i en alternativ, musikalsk eller kunstnerisk retning. Der bliver meget, du kan referere og fortælle familien om. Dem du ikke kan se må du ringe til!  

Tyr

Du befinder dig i en situation, hvor du kan gøre dine idéer til virkelighed. Det kan du gøre både som den udøvende, eller du kan få andre til det. Hvis du skal lede og fordele, kan det dog blive nødvendigt med nogle utraditionelle metoder. Det handler nemlig om fællesskabsfølelsen, hvis dine projekter skal lykkes. Du er godt skåret for tungen for tiden, og ingen kan stå for din charme. 

Tvilling

Er du engageret i medmenneskelige eller kreative processer, har du medvind for tiden. Din venlige og imødekommende attitude åbner flere døre for dig. Det er især givtigt, fordi du befinder dig i en opstartsfase med arbejde eller interesser, du gerne vil videre med. Påsken giver ikke den mulighed for at komme tættere på familien, som den plejer. Glæd i stedet din partner med din opmærksomhed! 

Krebs 

Uanset om du har planlagt påskeferie eller ej, kan det vise sig, at du godt kan slippe flere af dine pligter. På den måde kan du forlænge påsken til en hel ferie. Rejseplaner er droppet og alternative tiltag må gøres. Oplevelserne ligger lige for fødderne af dig, også hvis du er hjemme. Påskedagene bliver mere stille. Når først du vænner dig til det, kan det være præcis det du har brug for. 

LÆS OGSÅ: Kender du dit månetegn? Prøv vores månetegnsberegner her

Løve

Du skal forholde dig til nye samarbejdspartner eller personer, også til det forhold, at I ikke kan mødes. Det er svært at styre uromager på afstand, men du kan i stedet forsøge at fravælge et sådant selskab. I forbindelse med påskedagen er der ekstra udgifter, og det gælder især, hvis du har inviteret. Forsøg dog om du kan holde det på et rimeligt niveau, ikke mindst for din egen pengepungs skyld. 

Jomfru

Du er inde i en periode, hvor du må tage dig mere af andre mennesker. Her i påsken kan det føles ret naturligt, fordi du er sammen med familie og andre, du selv vælger at være sammen med. Har du samtidig et arbejde at passe, kan du komme bagud her, og dit tempo kan ikke følge med de opgaver, du stilles overfor. Til gengæld kan du have kolleger, der løser en akut situation for dig. 

Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her

Vægt

Bedst har du det, hvis du kan tage ud at rejse i påsken. Nu hvor det ikke er en mulighed, kan du udvælge dig en person, som du trygt kan ”isolere” dig sammen med. Det må gerne være en du kan dele tidligere rejseminder med. Alternativt kan du vælge at bruge det meste af ugen på at forkæle og opvarte den du bor sammen med. Det vil helt sikkert være hyggeligt, men også hårdt arbejde! 

Skorpion

Du opererer bedst hjemmefra, men her er det ikke sikkert, du får den fornødne ro. Du kan umiddelbart ikke bebrejde den eller dem, du bor sammen med, for du fylder lidt meget for tiden. Støj fra omgivelserne kan være en anden kilde til forstyrrelse, og den kan komme fra naboen. Når påsken starter, falder der ro på omgivelserne, men så er du heller ikke så overfølsom overfor støj. 

LÆS OGSÅ: Læs dit dagshoroskop her

Skytte

Din økonomi kan spille en vigtig rolle for, hvordan du kommer til at fejre påsken. Er du nødt til at spare, kan det være klogt at melde ud overfor familien. Har du været på forkant, kan det lige så vel være, at du har løst nogle af dine økonomiske udfordringer. I så fald får du den påske, som både du og familien plejer at have. Kommunikationen er både rar, omsorgsfuld og omgængelig. 

Stenbuk

Det er en uge, du har glæde dig til, hvilket sagtens kan hænge sammen med påsken, og at det for dig kan blive til ferietid. Det er dog ikke sikkert, at dit ønske om at rejse bliver indfriet. Du vil hurtigt føle dig til rette på hjemmebane. Her kan du tage imod både familie og venner, der får dig til at glemme alt om rejser og udland. En god sank med familien påskedag betyder meget. 

Vandmand

Nu kan du nyde godt af en tidligere indsats. Det kan være i kontant form, hvor du har et større overskud til dig selv. Også personligt har du grund til at triumfere, da du er trådt ud af periode med øget ansvar og en større arbejdsbyrde. Nu har du overskud til at være der for andre, og det gælder især i weekenden, hvor du kan få sat ord på alt det, du ønsker dig af fremtiden. 

Fisk

Efter en større konfrontation med andre, du tilbringer din hverdag med, kan du endelig ånde lettet op. Nu er det tid til at se frem, og for nuværende må du påskehygge mere eller mindre isoleret. Familie og venner må nøjes med hilsener på mail og telefon. Dage helt uden aftaler, kan du og din partner have stor fornøjelse af, fordi det ellers kniber med din tid.

Af astrolog Brian Teglgaard

Læs mere om: