Selvudvikling

Horoskop: Sådan bliver din uge

Find dit stjernetegn her i ugens horoskop, og se, hvordan din kommende uge bliver.

Vædder

Du bruger meget af din tid på nogle nye projekter eller opgaver, og det levner ikke overskud til så meget andet. Men du kan alligevel opleve, at der er bud efter dig, og derfor bør du imødekomme de tilbud, der dukker op. Hvis ikke, kan du gå glip af en god snak netop om det, du foretager dig. En vis misundelse kan lure i kulissen, og den kommer fra en af dine nærmeste. 

Tyr

Du er involveret med mange forskellige mennesker ugen igennem. Så meget mere vigtigt bliver det, at du kan finde tidspunkter, hvor du også kan være dig selv. Det er ikke let at planlægge, og du må tage tingene, som de kommer. Et særligt pres hviler på dine skuldre sidst på ugen. Du vil næppe kunne undgå en vis opmærksomhed, og det kan gavne dig mere end du har regnet med. 

Tvilling

En ny kurs eller en ny opgave ligger foran dig, og det både inspirerer og motiverer dig til at tage fat. Men du må ikke forvente, at du kommer hurtigt fra start. Alle oplysninger eller forudsætninger er endnu ikke tilstede, og du må derfor væbne dig med tålmodighed et par uger endnu, før du rigtig kan komme ud over stepperne. I weekenden lægger du rutiner og hverdagen bag dig.

Krebs 

Samarbejdet mellem dig og andre fungerer fint, og det kan give dig visse fordele. Men du har også øje for de steder, hvor personer ikke fungerer fint, og dem tager du gerne i forsvar. Det kan være kolleger eller familiemedlemmer, du forsvarer og beskytter. Midt i din kamp kan du blive forvirret og have svært ved at finde ord, men det vigtigste for dig er, at retfærdigheden sker fyldest.

LÆS OGSÅ: Kender du dit månetegn? Prøv vores månetegnsberegner her

Løve

Nye og spændende opgaver fuldfører du med stor energi. Er du for nyligt startet på fysik træning eller andet, der skal være med til at forbedre din fysik, kan det også være det, der optager dig. Det er let at blive motiveret af andres sunde måder at leve på, og der kan være flere ting, du selv ønsker at prøve af. Glem ikke den mentale sundhed, du kan også have brug for træning.

Jomfru

Mere eller mindre frivilligt overlader du til andre at sætte jeres fælles dagsorden. Det kan være meget fornuftigt, da du for tiden har mindre energi at gøre godt med. Hvis nogle skulle presse dig, er du dog indstillet på ikke at overgive dig. Faktisk kan det give dig styrke til at sige fra. Sidst på ugen er du mere til at følge egne veje, og her er du ikke så afhængig af, at andre følger dig. 

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

Vægt

En familiær situation, du står i, kan handle om uretfærdighed, og du kan være hurtig til at reagere. Det er bedst at slå koldt vand i blodet, for måske skal situationen løses på en utraditionel måde. Her har du endnu ikke svaret på hvordan, og det vil først komme til dig senere. Så hvis du vil undgå at sige noget, du senere kan komme til at fortryde, så må du vente med at reagere. 

Skorpion

Når blot du foretager dig ting, der har din interesse, er der ingen grænser for din energi. Du vil også gerne fremføre dine synspunkter, men da kommunikationen er forbundet med visse udfordringer, kan du pudse din ”tale” af til senere. Kontrakter og aftaler kan du også med fordel udskyde et par uger endnu, hvis det er muligt. Hvis ikke, må du bare være mere grundig end du plejer at være. 

LÆS OGSÅ: Læs dit dagshoroskop her

Skytte

Du må lide nogle afsavn for tiden, og det kan gå ud over dele af din familie, der må undvære dig. Det kan være arbejde eller andre ting, der kan ramle sammen med sammenkomster, hvor du skulle have deltaget. Selv om din prioritering er fornuftig, vil du gerne kompensere for dit fravær. Her kan der dukke uventede muligheder op i weekenden, hvor du overrasker dine nærmeste. 

Stenbuk

Dit energiniveau er stadig højt, og du brænder for det, du laver. En anden årsag til din store energi kan også være, at du finder en ny og lettere løsning at udføre dit arbejde på. Men selv om du er fremsynet, kan det give god mening at eftergå gamle dokumenter. Hvis der er sket fejl, kan de koste dig penge, og det vil derfor være godt at få disse rettet især for din økonomis skyld.

Vandmand

Du kan om nogen mærke, at kommunikationen har det svært. Men vender du blikket indad, vil du finde både forståelse og ro, som er svær at finde i den ydre verden. Nye værdier toner sig frem, selv om det også godt kan have med de mere kontante i form af fysiske ting at gøre. Pengeforhold bliver ikke uvæsentlige. Dine nye værdier og interesser kan føre dig sammen med en ny personkreds. 

Fisk

Den opmærksomhed, du nød godt af i sidste uge, ser ikke ud til at fortsætte, og det er svært helt at forstå. Du har dog ikke gjort noget forkert, og må måske fortsætte på egen hånd. Især midten af ugen kan være forvirrende, og har bør du være varsom med nye aftaler. Et bedre overblik har du i løbet af weekenden, hvor der er tid til at fordøje og ikke mindst forstå ugens mange indtryk.  

Af astrolog Brian Teglgaard

Læs mere om: