Selvudvikling

Horoskop: Sådan bliver din uge

Find dit stjernetegn her i ugens horoskop, og se, hvordan din kommende uge bliver.

Horoskop for uge 43 19. oktober - 25. oktober 2020

 

Vædder

I din begejstring får du lyst til at kaste dig over et nyt projekt, men det er måske ikke så klogt. Du kan let få for meget at se til, og dit fokus fjernes fra det, du bør gøre færdigt. Nyd begejstringen, for det vil fremme enten dit arbejde eller dine interesser. Hverdagen farves med den brede pensel, og du hænger dig ikke i småting. Du får oven i købet hjælp til de huslige gøremål.

Tyr

Din gennemslagskraft er tydelig, både for dig selv og andre. Du har samtidig nogle ambitioner, som du i den forbindelse kan komme videre med. Hvis ikke du bruger energien i karrieremæssig sammenhæng, kan du slå igennem med dine særlige evner. Det kan være en kreativ hobby eller kunstneriske evner, der vækker andres nysgerrighed, og det åbner et væld af nye muligheder for dig.

Tvilling

Du har masser af gode ideer, men de kan aflede dine tanker og koncentration fra det, der egentlig optager dig. Du får mest ud af ugen, hvis du kan trække dig tilbage i rolige omgivelser. Det giver mulighed for at komme til bunds i det, du allerede har sat i gang - så må nye spændende tiltag vente. Du kan i weekenden møde en ligesindet sparringspartner, som du kan tale fortroligt med.

Krebs 

Hvis du synes, at sidste uge var anstrengende på flere måder, kan du glæde dig til, at det nu bliver lettere. Der åbnes for en langt bedre dialog, selv om du stadig kan have familie og netværk, der har deres at slås med. Du får også bedre tid til at fordybe dig i dine egne interesser. Det kommer som en konsekvens af, at du ikke behøver at tage så mange hensyn til andre i dine omgivelser.

LÆS OGSÅ: Kender du dit månetegn? Prøv vores månetegnsberegner her

Løve

Det kan blive nødvendigt at tage nogle stærkere virkemidler i brug, hvis ikke du får opmærksomhed til at fremføre dine ideer og forslag. Er det i forholdet til din partner, kan din gavmilde natur have den effekt, du ønsker. Dit fokus ændres i løbet af ugen, hvor du bliver opmærksom på andres behov hjemme eller i din familie. Her er du god til at fornemme det, der ikke bliver sat ord på.

Jomfru

Tilfældige møder kan vise sig alt andet end tilfældige. Mennesker, du har mødt før, dukker op igen og kan gøre et stort indtryk på dig. Du har samtidig held i kærligheden, og i den forbindelse bliver du også konfronteret med tidligere kontakter. Det kan knibe med at overskue de følelsesmæssige konsekvenser, så det er bedst blot at nyde den positive opmærksomhed, du får flere steder fra.

Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her

Vægt

Det bliver en dejlig uge, hvor du får flere gode oplevelser sammen med dine nærmeste. Det er nemlig familien, der får lov til at fylde mest lige nu. Optimalt bliver det, hvis du kan holde efterårsferie, for du trænger til at kunne trække dig fra pligter og ansvar. Måske har du endda så meget styr på dine ting, at du sagtens kan vende pligterne ryggen, så du kan få nogle dage fri.

Skorpion

Du har meget fart på for tiden, og til tider kan det også gå for hurtigt. Der er risiko for, at du overser detaljer eller ikke kører efter den plan, der er lagt. Pas også på farten i trafikken, for her kan du også bevæge dig for hurtigt. Søg gode råd og inspiration hos en person, der udviser stor tålmodighed. Du vil her opleve en vilje til at hjælpe, men du skal selv opsøge denne hjælp.

LÆS OGSÅ: Læs dit dagshoroskop her

Skytte

På nogle områder kan du møde en stærk modstand. Det kan føles som om, at der bliver sat en kæp i hjulet, og at en anden kan forhindre dig i personlig udfoldelse. På andre områder har du en trofast støtte og opbakning. Det er langt lettere at overvinde en modstand, når du på sidelinjen kan se, at du bliver bakket op. Fortsæt blot mod dit mål også selv om der kan være bump på vejen.

Stenbuk

Det kan være, du synes, familien fylder lidt rigeligt for tiden. Men hvis du vælger at se det med de positive briller, kan du få en ganske festlig uge med dine nærmeste. Der kan endda komme besøg fra udlandet, hvilket også bidrager positivt til festen. Det er en god anledning til, at du kan slippe det pres, der har ligget på dine skuldrer igennem længere tid. Giv dig selv mere fritid.

Vandmand

Vær forsigtig med, hvad du siger, for kommunikationen har ikke de bedste vilkår. Enten bliver du misforstået, eller din humor falder ikke i god jord. Du trives dog helt fint ved en lidt tilbagetrukket rolle, hvor du kan søge underholdning i det, du synes er sjovt. Stik en finger i jorden sidst på ugen, for så er tiden måske gunstig til det fællesskab, du gerne vil være en del af.

Fisk

Klæd dig på til både medvind og modvind, hvor du særligt i starten af ugen kan opleve begge dele – samtidig! Der hvor du oplever medvind, er fra din partner, der bakker dig op. Så kan du sikkert sagtens tåle, at der er andre, som kan finde på at kritisere dig. Helt upåvirkelig er du dog ikke, men det er ikke tiden, hvor du skal tage en diskussion. Lad i stedet kritikken forstumme.

Af astrolog Brian Teglgaard

Læs mere om: