Anna_Mejlhede
Brevkasse

Det, som nogle ubehagelige mænd sagde om mit udseende og min vægt, rumsterer i mit hoved og får min selvtillid til at svinde

15. maj 2024
Af Anna Mejlhede
Foto: mew
"Men jeg bliver jo ikke yngre og savner en livsledsager og savner sex." Læs brevet til Anna Mejlhede.

Hej Anna

Jeg er en singlekvinde på 53 år, der har datet meget på diverse datingsider på nettet.

Det var en overvindelse at komme i gang efter min ufrivillige skilsmisse for seks år siden, men jeg har mødt virkelig søde mænd via nettet og har haft tre kortere forhold.

Jeg mødte desværre også nogle lidt ubehagelige typer.

Og nu, hvor jeg har holdt en pause med datingen, men trænger til kærlighed, er det som om, at det, som nogle af de ubehagelige mænd sagde til mig om mit udseende, min alder, min vægt, rumsterer mere og mere i mit hoved og får min selvtillid til at svinde.

Som mit liv ser ud, har jeg ikke andre muligheder end netdating, men jeg kan ikke rigtigt komme op på hesten igen.

Min kære mor synes, jeg skal stoppe med det og lade skæbnen råde. Men jeg bliver jo ikke yngre og savner en livsledsager og savner sex. Jeg ved ikke, om du kan give sådan én som mig nogle råd, Anna?

Kh den kærlighedstrængende

Kære kærlighedstrængende

Selv om man i kærlighedens navn ”lader skæbnen råde”, kan man jo godt hjælpe den lidt på vej. I hvert fald sker der sjældent de store ting, hvis man lægger sig under dynen og bare venter på at blive fundet.

Alligevel undrer jeg mig over, at du ser netdating som din eneste mulighed for at finde kærligheden.

Kan du slet ikke komme i tanke om andre steder, hvor du kan møde singler i nærheden af dig? Du er jo ikke alene om at lede efter nogen at dele livet med, og mennesker mødes i mange forskellige sammenhænge.

Med andre ord er det en reel mulighed at mødes ansigt til ansigt uden at køre det hele en tur omkring The World Wide Web først.

Heldigvis er de ubehagelige typer ikke repræsentative for samtlige mænd i hele verden.

At ”komme op på hesten igen” handler derfor ikke kun om at tage styrthjelm og sikkerhedsvest på. Det handler i lige så høj grad om at turde stole på, at livet og kærligheden vil dig noget godt.

Måske skal du øve dig i at se dig selv i øjnene og gentage højt, at du er elskelig! At du har noget vigtigt at byde ind med i et andet menneskes liv!

Jeg er vis på, at der et eller andet sted derude findes et menneske, der vil blive lige så glad som dig for, at netop I to mødtes.

Kærlig hilsen Anna

Står du i et dilemma eller i en svær situation? Skriv til præst og forfatter Anna Mejlhede, anna@soendag.dk

Redaktionen forbeholder sig retten til at forkorte i brevene, og kun spørgsmål, der bringes i bladet, kan forvente svar.

Læs også