https://imgix.femina.dk/media/ec4686ecaff6438bb65f925ac3ab9dfb.jpg
Mad

Lammekoteletter med mynte-kål-salat

15. december 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er lammekoteletter med mynte-kål-salat. Få opskriften her

1 kg små kartofler
salt
olivenolie
jomfru i det grønne

KÅLSALAT:
1 spsk. flydende honning
1 tsk. fintrevet økologisk citronskal
¼ dl citronsaft
2 spsk. olivenolie
¼ hvidkål, fintsnittet
2 håndfulde plukket mynte
50 g ristede græskarkerner
50 g soltørrede tranebær

ENDVIDERE:
4-6 små lammekoteletter

Skrub kartoflerne. Kom dem i kogende, saltet vand. Kog dem møre under låg. Gem halvdelen til onsdag. Lad kartoflerne køle en smule af. Skær dem i mundrette stykker, og rist dem i olie på en varm pande. Krydr med salt og jomfru i det grønne.
Rør imens honning, citronskal, citronsaft og olivenolie sammen. Vend dressingen med kål, mynte, græskarkerner og tranebær, og smag til med salt.
Steg lammekoteletterne i lidt olie på en varm pande. De skal bare lige have et par minutter på hver side. Krydr med salt.
Servér straks lammekoteletter med ristede kartofler og kålsalat.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/479cb7ad7fdd4dfca935533b5c7e8de9.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/780d3b489ea84a5fa6539831fce870fe.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/57c3543665eb41ab909d35cc4396dffb.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/a5dcbe9d0ed94b4baf909a78294c21f4.jpg

Læs også