laks
Hovedretter

Laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo

Gør tallerkenen festlig med sorte ris og en mayo, der prikker lidt på tungen.. Her får du opskriften på laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo

Laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo 

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4 
 
DET SKAL DU BRUGE
4 laksebøffer
salt og friskkværnet peber
smør og/eller olie til stegning
2 pak choi
 
 
WASABIMAYO
1 dl god mayonnaise
2-4 tsk. wasabipasta
1 tsk. sojasauce
 
TILBEHØR:
4 dl sorte ris
 
PRØV OGSÅ: Stegt laks med ingefær, hvidløg og koriander
 

Opskrift - sådan laver du laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo 

 
1. TILBEHØR: Kog risene efter anvisningen på pakken. Kværn salt og peber over laksebøfferne, og steg dem på begge sider i smør og/eller olie på en pande, indtil de er gyldne og gennemstegte.
 
2. WASABIMAYO: Rør mayonnaise og wasabipasta sammen, og smag til med sojasauce.
 
3. Del pak choi i halve, og skyl dem godt. Kværn salt og peber over, og steg dem kort ved høj varme, indtil bladene bliver mørkegrønne og blanke. Servér med sorte ris, laks og wasabimayo.

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Grøntsagssamosaer med hjemmelavet mangochutney – Få opskriften her

Onsdag: Kyllingesalat med avocado og jordbær – Få opskriften her

Torsdag: Tærte med gedeost og spinat – Få opskriften her

Fredag: Forårsruller med steak og peanutdressing – Få opskriften her

 

Læs mere om: