kyllingesalat
Hovedretter

Kyllingesalat med avocado og jordbær

Skru op for den gode sommerstemning med en herlig frisk og farverig salat. Her får du opskriften på kyllingesalat med avocado og jordbær

Kyllingesalat med avocado og jordbær 

Tid: 30 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
4 kyllingebrystfileter
100 g babyspinat
1 bakke friske jordbær
2 avocadoer
1 rødløg
250 g små mozzarellakugler
100 g pekannødder
1 spsk. ahornsirup 
 
 
HONNING-SENNEPS-DRESSING
2 spsk. god mayonnaise
1 spsk. grov sennep
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. honning
salt og friskkværnet peber
 
TIL SERVERING
groft brød
 
PRØV OGSÅ: Asiatisk kyllingesalat med limedressing
 

Opskrift - sådan laver du kyllingesalat med avocado og jordbær 

 
1. Kværn salt og peber over kyllingebrystfileterne, og steg dem på en (grill)pande, indtil de er gennemstegte. Skyl og tør babyspinaten, og fordel den på et salatfad. Skær jordbær og avocado i skiver, og fordel dem over salaten. Skær rødløget i tynde ringe, og fordel dem ligeledes over salaten sammen med mozzarellakuglerne. Tag kyllingen af panden, og hæld grofthakkede pekannødder på samme pande. Rist dem, indtil de begynder at dufte, og tilsæt ahornsirup. Vend rundt, indtil siruppen fordamper, og fordel nødderne over salaten. Skær kyllingen i skiver, og anret over salaten.
 
2. HONNING-SENNEPS-DRESSING: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Servér med groft brød.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Grøntsagssamosaer med hjemmelavet mangochutney – Få opskriften her

Tirsdag: Laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo – Få opskriften her

Torsdag: Tærte med gedeost og spinat – Få opskriften her

Fredag: Forårsruller med steak og peanutdressing – Få opskriften her