https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/motion-og-sundhed/traening/2012/09/1236-yogatimen/1237-yogatimen-art.jpg
Sundhed

Yogatimen.dk: Nyt site for dig der elsker yoga

7. september 2012
af Charlotte Hallbæck
Foto: Yogatimen.dk
Er du bidt af yoga – eller vil du gerne blive det? Så tjek yogatimen.dk ud. Bag sitet står FEMINAs egen sundhedsredaktør Karen Pallisgaard, der er yoga-holic!

Har du svært ved at finde rundt i alle de forskellige yogastillinger? Eller kender du ikke noget til træningsformen endnu? Så skal du klikke ind på det nystartede website yogatimen.dk, der er et online yogastudio med træningsvideoer, yogashop, tips og artikler.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/6907982330694bd3b33997332f4369cf.jpg

Karen Pallisgaard

Saseline Sørensen er yogaunderviser i videoerne på sitet sammen med FEMINAs egen sundhedsredaktør Karen Pallisgaard. Karen har puslet med ideen om et yogasite on-the-go igennem et stykke tid, og hun glæder sig til dele sin passion med andre yoga-interesserede.

-Yogatimen.dk er født ud af min personlige passion for yoga. Udover at jeg underviser det og elsker at dyrke de fysiske stillinger, så er yoga jo så meget mere: Det er levevis, der lærer dig til at tage ansvar for dig selv, dine følelser og dine handlinger. Gang på gang sender yoga dig en tur tilbage til dig selv og din krop, og det er der kæmpe behov for i en verden med mega drøn på, hvor flere og flere kollapser - kropsligt som mentalt.

En god ven
Karen har dyrket yoga i mange år, har flere uddannelser som yogainstruktør, og så bruger hun selv yogaen som en afleder, når livet byder på lidt for mange udfordringer.

-Yoga har været min bedste ven gennem stress, skilsmisse og i forhold til at leve mere ærligt og sjovt. Så jeg brænder for at få kommunikeret yoga bredt ud, så vi alle kan få gavn af dens teknikker og såre simpelt få et gladere liv, hvor vi lytter til og lever fra hjertet. Det er selvfølgelig en lang proces, og den starter i det små. Men det er rejsen, der er spændende - og yogatimen.dk er et godt sted at starte den, hvis du vil inspireres til at opdage og udvikle dig selv, siger Karen.

Videoerne er designet til, at du kan træne præcis hvor, og hvornår det passer dig. Det koster 20 kroner købe en video, som du kan træne til lige så meget og lige så længe, du har lyst.

Her er en lille forsmag på, hvad du får på yogatimen.dk:

Læs også