Yoga

Zenia's yogaeventyr 16

28. marts 2012
af Zenia Santini
Zenia har begivet sig ud på lidt af et eventyr. Hun har nemlig besluttet sig for at tage en uddannelse som poweryogainstruktør i USA. Du kan læse med de næste mange uger, hvor hun fortæller om sit nye liv og uddannelse i USA

Lørdag d. 24. Marts

TaknemmelighedI dag hørte jeg en historie om en kvinde, der havde mistet sin mand. Hun startede sin historie med at fortælle hvordan hendes livssyn havde ændret sig. Det, vi opfatter som værdifuldt i vores kultur, har virkelig ikke nogen signifikan,s når man ved hvad det vil sige at miste én man virkelig elsker.

Historien påvirkede mig dagen igennem. Jeg blev endnu engang mindet om at værdsætte hvert eneste minut af vores tidsbegrænsede liv. At sætte pris på min familie og de ting, der virkelig har betydning. At være taknemmelig for at vi i vores del af verden, ikke kæmper med overlevelse hver eneste dag. Jeg takkede Gud for min tilværelse og vil fremover forsøge at være et bedre menneske.

Herunder får du en historie jeg hørte til yoga forleden, som gav mig stof til eftertanke.

En Cherokee LegendeEn gammel Cherokeeindianer fortæller sit barnebarn om livet.

 

Min søn; kampen står mellem to ulve. En frygtelig kamp i mit indre.Den ene er ond. Den er fyldt med vrede, misundelse, sorg, selvmedlidenhed, begærlighed, bitterhed, arrogance, skyld, vrede, mindreværd, løgne, stolthed, overlegenhed og ego.Den anden er god. Den er fyldt med glæde, fred, kærlighed, håb, ro, ydmyghed, venlighed, empati, gavmildhed, sandhed, medfølelse og tro. Den samme kamp, foregår inde i dig."

Barnebarnet tænkte over det et øjeblik og spurgte så sin bedstefar:- Hvilken ulv vil vinde?

Den gamle Cherokee svarede :Den du fodrer.

 

 

 

Hørt i yoga-studiet:Yoga handler ikke om at være perfekt, men at indse, at den du er, altid har været nok

Velkommen til min verden.XX Zenia

6 meditationstyper

Zenias yogaeventyr 6

Zenias yogaeventyr 7

Zenias yogaeventyr 8

Zenias yogaeventyr 9

Zenias yogaeventyr 10

Zenias yogaeventyr 11

Zenias yogaeventyr 12

Zenias yogaeventyr 13

Zenias yogaeventyr 14

Zenias yogaeventyr 15