https://imgix.femina.dk/media/2985271104e2468e978081cf711fa367_9.jpg
Sundhed

Zenia's yogaeventyr 8

29. februar 2012
af Zenia Santini
Zenia har begivet sig ud på lidt af et eventyr. Hun har nemlig besluttet sig for at tage en uddannelse som poweryogainstruktør i USA. Du kan læse med de næste mange uger, hvor hun fortæller om sit nye liv og uddannelse i USA

Lørdag d. 18. februar 2012

https://imgix.femina.dk/legacy/media/526560c26f4a48bbb1e80df26a485df1.jpg
Lørdagsspas

I denne weekend har jeg haft fri. Det vil sige, ingen yoga før i næste uge. Det er sidste friweekend sammen med mand og børn, inden vi skal tilbage til Danmark. Manden og jeg besluttede os for at køre ren børnehygge. Ingen indkøb, oprydning eller shopping. Vi endte med at tage i et amerikansk spillemaskine helvede. - Helvede for voksne. Himmel for børn. Mekka'et vi skulle besøge, Chuck E. Cheese, ligger ved et typisk amerikansk shopping mall. I udkanten af Boston, omgivet af mangesporet moterveje. Dér hvor alle giganterne (svarende til kæmpe udgaver af Bilka, Silvan, Toys r' Us etc.) ligger side om side. Forholdene er så store, at man gerne kører fra den ene butik til den anden. Midt i dette mall finder man Chuck E' Cheese. En restaurantagtig kæde med et hav af spillemaskiner, basketball net, konsolmaskiner og for det ikke skal være løgn - en lejeplads midt herlighederne. Her køber man X antal jetoner og så lader man ellers ungerne gå amok i vanvittige maskiner, blinkende lamper og øredøvende bib-bib larm. Et slaraffenland af høje elektroniske dimensioner. Stedet er mange mil fra mine børns trygge Steiner inspirerede rammer i vores skønne naturinstitution i Danmark, hvor trælegetøj, stearinlys, sanglege og daglige skovture danner fundamentet. Ikke desto mindre, hører sådan et Chuck E. Cheese besøg jo Amerika til. Og ungerne var helt skøre med det.

Eftermiddagen blev hygget væk og på vejen hjem gik vi forbi Cambridges bedste kaffebar. Her laver barista'erne kaffe af helt nyristede bønner, som smager fantastisk. Næsten lige så godt som Coffee Collective's kaffe på Jægersborggade, Nørrebronx. Hvis du ikke har prøvet Coffee Collective's kaffekunstværker, så vil jeg virkelig anbefale dig at kigge forbi. De rister bønnerne på stedet. Kaffen smager så godt, at det ville være en synd at beskrive den med ord.
https://imgix.femina.dk/legacy/media/5ecba22c669f4f35854b24742912852d.jpg

Sund chokolade mousse

Da vi kom hjem stod den på chokolade mousse til ungerne. Opskriften har jeg fået af Anja. Vi har gang i nogle rigtigt spændende tiltag på Naturazin, som vi begge to er helt oppe at køre over. Hun fortalte, at hun havde lavet desserten til hendes unger i fredags, så jeg blev lidt inspireret. Opskriften lyder på: Rå kakao, banan, et par dadler (som har ligget i lidt vand i 1 times tid) avokado og en håndfuld mandler. En hurtig tur i blenderen. Ungerne er helt ekstatiske, når hun laver det nummer. Ret genialt. Også her blev alt spist med stor fornøjelse. Efter børnene blev lagt i seng, sad jeg og arbejde på mit yoga-paper, som skal afleveres på fredag. Her skal jeg lave en 15 minutters præsentation. Jeg har skrevet om hvilken gavnlig effekt yoga har på stress. Stress er jo noget de fleste af os kender til, i større eller mindre grad. Og så ligger det så dejligt op ad Naturazin og vores sundheds-syn. Jeg tror, at det bliver godt. Nu må vi se.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8f316a6474364a148b0e4d70ab91759c.jpg
Hørt i yoga-studiet:
Yoga handler ikke om at være perfekt, men at indse, at den du er, altid har været nok

Velkommen til min verden.
XX Zenia

6 meditationstyper

Zenias yogaeventyr 6

Læs også