https://imgix.femina.dk/media/2985271104e2468e978081cf711fa367_2.jpg
Sundhed

Zenia's yogaeventyr 15

28. marts 2012
af Zenia Santini
Zenia har begivet sig ud på lidt af et eventyr. Hun har nemlig besluttet sig for at tage en uddannelse som poweryogainstruktør i USA. Du kan læse med de næste mange uger, hvor hun fortæller om sit nye liv og uddannelse i USA

Fredag d. 23. Marts

Slip kontrollen
Der er fredag eftermiddag. Endnu en yoga weekend er påbegyndt. Jeg har ingen anelse om, hvad denne weekend gemmer på. Vi har på intet tidspunkt fået noget information om selve undervisningen og uddannelsens forløb. I starten synes jeg, at det var lidt frustrerende ikke at vide, hvad vi skulle igennem undervejs. Nu har jeg vænnet mig til det og tager det som det kommer. Så længe det har noget med yoga at gøre, er jeg glad.

Grunden til vi ikke får lov til at høre om uddannelsesforløbet er for at forhindre at vi "planlægger fremad" . Hvis vi ved for meget om hvad der vil ske i fremtiden, vil vi ikke på samme måde koncentrerer os om nuet. Det er en læringsproces at give slip på forventninger for fremtiden. Hos børn er det en natulighed at tage dagen og udfordringerne som de kommer. Som voksne, bliver vi af og til fanget i organisering, planlægning, strukturering og aftaler. Vi behøver ikke hele tiden "at have regnet den ud" . At være bevidst i hvert øjeblik giver overskud og en indre ro.

Det viser det sig, at de næste tre yogatimer, kommer til at være én lang yoga-afspænding. En dyb genopbyggende yoga-form kaldet Yin-yoga. Vi tager imod undervisning mens vi selv dyrker yoga. Det er meget anderledes form for yoga, end den sveddrivende og fysisk hårde yoga vi normalt udøver. Jeg nyder, at have tiden til at gøre noget godt for mig selv.

I pausen drikker jeg kombucha-thé med spirulina. En fermenteret kold thé-drik med en masse probiotika, som er godt til vores tarmsystem. Spirulina er blandt andet godt for vores immunforsvar. Du kan læse mere om sundhed og helsekost på bloggen www.naturazin.dk
Udvalget af sunde sager (til en rimelig pris) i det her land er så blæret. Hvor ville jeg dog ønske at det var sådan i Danmark.
https://imgix.femina.dk/legacy/media/9c7abb0ead424097abe267e93b3ce21c.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8f316a6474364a148b0e4d70ab91759c.jpg
Hørt i yoga-studiet:
Yoga handler ikke om at være perfekt, men at indse, at den du er, altid har været nok

Velkommen til min verden.
XX Zenia

6 meditationstyper

Zenias yogaeventyr 6

Zenias yogaeventyr 7

Zenias yogaeventyr 8

Zenias yogaeventyr 9

Zenias yogaeventyr 10

Zenias yogaeventyr 11

Zenias yogaeventyr 12

Zenias yogaeventyr 13

Zenias yogaeventyr 14

Læs også