yoga
Yoga

Zenia's yoga eventyr 4

17. februar 2012
af Zenia Santini
Zenia har begivet sig ud på lidt af et eventyr. Hun har nemlig besluttet sig for at tage en uddannelse som power yoga instruktør i USA. Du kan læse med de næste mange uger, hvor hun fortæller om sit nye liv og uddannelse i USA

Klar til yoga

Torsdag d. 9. Februar 2012

Klar til yogaworkshop i weekendenUhh altså. Det kribler og kravler i mig for at komme i gang med min yogauddannelse. Jeg er simpelthen SÅ spændt. I dag modtog jeg min yoga-pakke med posten. Personligt synes jeg at Amazon.com er et fantastisk sted. Du kan næsten finde ALT der. Bare tanken om at rende rundt fra sted til sted med to børn i en klapvogn, for at finde det perfekte yoga-udstyr, er jo næsten ikke til at bære. Og så tilbyder Amazon oven i købet fri fragt i USA, så det forekommer mig som en bedre forretning at ligge på sofaen med en Chai-te i den ene hånd og den anden hånd på tastaturet.

Læs alt om yoga

Den brune pakke er kommetLækre sager siger jeg dig: En kork block, som er et uundværligt redskab hvis ens arme,som mine, mangler et par centimeter. Den er for øvrigt 100% naturlig og biologisk nedbrydelig. En strap, som er et godt værktøj til fleksibilitet (eller mangel på samme ) og et super tørstigt håndklæde, til at lægge oven på yogamåtten. Sidstnævnte er et must, når man dyrker opvarmet yoga, hvis ikke du vil risikerer at skøjte rundt (i dit eget sved).

Sådan impulskøber du en yogaworkshopOh yes. For mens jeg sad og beundrede mine yogaindkøb, faldt det mig ind at tjekke om der var en yoga workshop. Jeg kommer nemlig til at mangle 25 timers undervisning i den sidste weekend af forløbet. De timer skal jeg have dækket. Zim-sala-bim. Et styk " The art of assisting" yoga workshop dukkede op på skærmen. Workshoppen er af selveste Baronen; Baron Baptiste, som er ret hypet herovre (og for øvrigt ikke har noget som helst med religion at gøre).Undervisningen starter i morgen (argh!) og varer hele weekenden, fra tidlig morgen til sen aften. Lige min kop te. Super hård træning og en masse dybdegående information om de forskellige asanas (yogastillinger) Wonderful. Yoga workshop; here we come! 

Zenia's yogaeventyr nr 3. Læs det her

Hørt i yoga-studiet:Yoga handler ikke om at være perfekt, men at indse, at den du er, altid har været nok

Velkommen til min verden.XX Zenia

Zenia er vild med poweryoga

Læs også: Følg Zenia på hendes livs yogaeventyr.