hverdagsyoga
Yoga

Feminas Youtube-kanal: Gratis hverdagsyoga til alle!

24. september 2021
af Emilie Dahm Reimar og redaktionen
Udgivet første gang 24. juni 2019
Alle kan dyrke yoga. Og alle skal have nem mulighed for at gøre det. Derfor kan du få gratis yogavideoer online på feminas Youtube-kanal "Hverdagsyoga med Karen"

Gratis og online hverdagsyoga til alle

Vores mission er at gøre yoga så let som muligt for så mange som muligt. Vi vil være med til at løfte danskernes trivsel og hverdagslykke, og vi tror på, at yoga kan skabe et bedre liv for flere.

Derfor har femina lavet en gratis yogakanal i samarbejde med den erfarne yogalærer Karen Pallisgaard, Danmarks førende yogaforfatter.

Alle kan dyrke yoga. Et åndedrag ad gangen. Hvis du kan trække vejret, kan du også dyrke yoga. Uanset hvor du er, uanset hvem du er. Det lover vi.

På feminas youtube-kanal kan du finde et hav af yogavideoer uanset om du blot skal slappe af, har spændinger eller det er den tid på måneden. Med feminas yoga hjælper vi dig til at komme helt ned i gear. 

Se nedenstående video og bliv inspireret til yoga alle kan være med til

Hverdagsyoga på Instagram

På instagram @hverdagsyoga finder du de bedste tips, øvelser og inspiration til en hverdag med yoga. Du kan finde alt fra gode øvelser, du nemt og enkelt kan lave i hverdagen og gode råd til en mere afslappende hverdag. Vi giver os inspiration til bøger og andre måder at komme ned i gear i en travl hverdag.