https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/februar/workshop-prim.jpg
Træning og kost

WORKSHOP: Hvad er din livsmission?

15. februar 2013
af Malene Fich Weischer
foto: Privat
Kom med til workshop med Anja Steensig og Krumme håndlæser, hvor du bliver klogere på hvem du er, hvorfor du er på jorden og hvordan du får mere spirituel og personlig power. Men skynd dig! Der er kun få pladser.

Anja Steensig, som ellers er kendt som både radio- og tv-vært, har vinket farvel til sit gamle liv og har i stedet startet det spirituelle smykkefirma Æon. Sammen med Krumme Fredborg, som af en af Danmarks bedste og mest benyttede håndlæsere, har hun nu udviklet en helt speciel workshop - rettet til dig, der godt vil blive klogere på dig selv og din egen tilstedeværelse.


Anja Steensig og Krumme håndlæser
står bag den spirituelle workshop.

Workshoppen er meget intens og I vil ikke være ret mange på holdet, så der vil virkelig blive arbejdet i dybden med de spirituelle kræfter, vi alle indeholder.

Spirituelle smykker og håndlæsning
Anja Steensig og Æon har udviklet en række ekstremt spirituelle smykker med ædelsten, som har hver deres vibration. I workshoppen skal du intuitivt vælge hvilken sten, du føler dig tiltrukket af. Bagefter tegner du en blindtegning af din hånd, hvorefter Krumme gennem tegningen analyserer, hvorfor du lige netop valgte den sten, samt:

Hvad er din livsmisson?
Hvorfor er du her på jorden?
Hvordan styrker du din spiritualitet?
Hvordan integrerer du din power i dig selv?

Alt det står i dine hænder og Æons smykker er skabt til at understøtte og styrke dig på din vej til at blive ét med dig selv, og til at give dig bedre adgang til alle de ressourcer du har til rådighed, hvis du tør tage i mod.

Der er kun et begrænset antal pladser, så det bliver en intim aften med god plads til dine hænder og fordelingen af pladser foregår efter først-til-mølle-princippet.

Arrangementet foregår d.21/2 kl.19-21 i Skt. Peders Stræde 39. 2 sal København og tilmelding sker på anja@aeon-jewellery.com

Prisen er kr. 400, som du får refunderet ved køb af et smykke.

Mød Krumme på Facebook her: http://www.facebook.com/haandlaesning


Æons spirituelle ringe

LÆS OGSÅ: Mere spiritualitet: Er håndlæsning noget for dig?

OG HUSK: Sådan foregår en tantramassage

LIGE NU I SHOPPEN

Få 20 minutters håndlæsning med Krumme over telefonen, kr. 340

Se mere her

Læs også