Video om hvordan tantra massage foregår
Kærlighed og sex

Video: Sådan foregår en tantra-massage

28. januar 2015
af Malene Fich Weischer / Christina Ølund
video: Christina Ølund og Thomas Fryd.
Bag tantra-filosofien ligger et ønske om at forene krop, sind og sjæl. Tantra-massage gør netop dét ved at lade kroppen give slip på de indre spændinger og i stedet blomstre med nyt liv og seksualitet. Se hér, hvordan det foregår.

Få et indblik i hvordan tantra-massage foregår

I dag eksperimenterer vi gerne med vores seksualitet og med nydelse generelt - og her er Tantra et godt nedslagspunkt, for her er for alvor mulighed for at gå på opdagelse. Og det behøver ikke at være en 9-timers Tantra-sex-maraton - Tantra bliver også brugt på andre måder, f.eks. som en form for massage.

Helt overordnet er Tantra en livsfilosofi, som handler om at leve livet fuldt ud. Leve nu og her og ikke bekymre sig om fortiden, fremtiden eller andre ting, som man ikke kan gøre noget ved. Det handler om at være til stede i øjeblikket og føle sig selv som det hele menneske, man er.

Læs også: Kan tantra-massage være farligt?

Tantra massage - Undervisningsfilm

Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv
en forfriskende ny sensualitet. Det indeholder DVD'en:

- En introduktion.

- To små film om at forberede sig til at give/få massage.

- Hands-on instruktioner til mand og kvinde.

KUN 295 ,-

Hvad er en Tantra-massage?

Tantra-massagen er bygget på den samme grundlæggende filosofi om og fokuserer på at bruge kroppens egne energier til at forene krop, sind og sjæl. Det er samtidig en meget intim form for massage, som virkelig bringer seksualiteten i kog, og derfor er det også en god ting at afprøve, hvis man som par har lyst til at lære hinanden endnu beder at kende seksuelt. Se mere om Tantra-templet på deres hjemmeside Tantra-temple.com.

Men hvad foregår der egentlig, når man er til Tantra-massage? Vi tog et kamera under armen og besøgte Tantra-templet i Valby, hvor vi mødte Adinatha, som både har grundlagt templet og fungerer som behandler. Vi mærkede med det samme en rigtig god energi i templet; en dejlig ro og en hyggelig og dæmpet stemning.

Se, hvordan en massage foregår hér

Med os havde vi Louise, som var med på at dele hendes første tantriske massage med os. Se hvordan det gik i videoen her - og husk, at du længere nede i artiklen kan finde Adinathas svar på nogle af de mest almindelige fordomme ift. Tantra.

Den nye tantra

Skrevet af danske Anne Sophie Jørgensen. Bogen henvender sig både til singler og par, som privat læsning eller til undervisningsbrug. Den er nem at læse, overskuelig og er fyldt med rigtig rigtig god viden, øvelser og små anekdoter til eftertanke. Forfatter Anne Sofie brænder tydeligt igennem med sit hjertebarn, og der er ingen tvivl om hendes passion.

Køb den her

Fordomme om Tantra

Adinatha fra Tantra-templet i Valby, giver her svar på 2 af de mest klassiske myter når det kommer til Tantra.

  • Tantra-massage er en seksuel ydelse - en slags skjult prostitution
  • Tantra-massage er kun for kvinder. Mænd gider ikke den slags selvudvikling

"De fleste mennesker har ikke så meget viden om, hvad tantra-massage er - eller også er deres viden præget af forestillinger og fordomme, måske fordi de ikke har prøvet en tantra-massage, eller fordi de har prøvet en massage hos en massør, der ikke er dykket så dybt ned i den ældgamle tantriske viden om kærlighed, om energi og bevidsthed og om den erotiske energi som vores kraftigste og mest forvandlende energi. Man kan let komme til at tænke på tantra-massage som en 'fræk' oplevelse, og man skal næsten opleve en massage eller tale med nogen, der har prøvet det, for at forstå at en tantra-massage er meget, meget mere end erotisk.

Det er først og fremmest en utrolig sanselig oplevelse, hvor man via sanserne lukker op til de indre verdener, og derefter er det også muligt at vække den erotiske energi og bruge den til at bane sig vej gennem alt det, vi tror vi er, til daglig - alle vores forsvar, barrikader, forestillinger - så vi kan opleve vores hjerte, vores maskulinitet eller femininitet, vores sande natur, direkte og uden ord. Når vi forlader tankerne og åbner sanserne, og lader os flyde med på den erotiske energi, kan vi få en direkte erfaring af hvem vi virkelig er - og det er det unikke ved en tantra-massage: massørens kærlige og vidende berøring kan guide til en dyb og livsforvandlende oplevelse af hvem du virkelig er, en fuldstændig praktisk og ordløs erfaring, som du kan bruge til at skabe dit liv efter helt nye rammer: dit hjertes'."

Massageolie - Fifty Shades of Grey

Den luksuriøse Fifty Shades of Grey Massageolie er perfekt til sensuel og forførende kropsmassage, til jer, der vil udforske og forkæle hinanden. Massageolien er tilført Christian Greys karakteristiske bergamot, sandeltræ og musk duft, så I rigtig kan sætte stemningen.

Køb den her

Denne artikel blev første gang publiceret i januar 2013. Indeholder affiliate links

Læs også