Træning og kost

Ugens slankeopskrift: Tuntatar med grøntsager

1. oktober 2014
af Sandra Pugliese
Foto: Line Falck
Med rå tun får du masser af protein og undgår stegefedt - og så smager det bare skønt

Tuntatar med grøntsager til 2 personer

INGREDIENSER

300 g helt frisk tun 150 g squash 150 g gulerod 150 g tomat, udkernet vægt 150 g gul peberfrugt, udkernet vægt 2 tsk. kapers 1 lille håndfuld merian 1 fed hvidløg saft og skal af 1 usprøjtet citron 1 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber 2 store håndfulde salat 2 skiver rugbrød a 35 g  

Opskrift - sådan laver du tuntatar med grøntsager

  Skær tunen i meget små tern. Skyl grøntsagerne. Skræl guleroden. Fjern kerner fra tomat og peberfrugt. Skær alle grøntsagerne i meget små tern. Hak kapers fint. Hak merian. Pil og hak hvidløget. Bland tun og grøntsager med kapers, merian og hvidløg, og smag til med fintrevet citronskal samt citronsaft, olie, salt og peber. Skyl og slyng salaten, og anret tuntataren herpå. Rist rugbrødet, og servér.   Næringsindhold pr. person Energi:  393 kcal Protein: 46,4 g Fedt: 9,1 g Kulhydrat: 35,2 g Kostfibre: 8,4 g   PRØV OGSÅ: Broccolisalat med pollo tonnato