Pastasalat med kalkun og grillede grøntsager
Træning og kost

Ugens slankeopskrift: Pastasalat med kalkun og grillede grøntsager

af Sandra Pugliese 7. januar 2015
Foto: Line Falck
Vil du gerne tabe dig eller bare gerne holde en sund kropsvægt? Hver uge får du en ny slankeopskrift, som hjælper dig på vej. Denne uges slankeopskrift er pastasalat med kalkun og grillede grøntsager

Pastasalat med kalkun og grillede grøntsager til 2 personer

Kalkun er både magert og billigt. Du kan også bruge kyllingebryst.   INGREDIENSER 250 g kalkunbryst salt og friskkværnet peber   PASTASALAT 80 g fuldkornspenne 200 g aubergine 200 g squash 100 g rød peberfrugt, udkernet vægt 100 g gul peberfrugt, udkernet vægt   DRESSING 1 spsk. olivenolie til stegning 1 spsk. friske timianblade 1 tsk. salt skal af 1 usprøjtet citron   DRYS 20 g mandler 1 håndfuld persille  

Opskrift - sådan laver du pastasalat med kalkun og grillede grøntsager

  1. Skær kalkunbrystet i skiver. Drys kødet med salt og peber, og steg det på en grillpande i ca. 2 minutter på hver side.   2. Pastasalat: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl grøntsagerne, og skær aubergine og squash i tynde skiver på langs. Steg dem på en varm grillpande. Sæt dem til side på en tallerken, og gem væden, der samler sig på tallerkenen, til dressingen. Skær peberfrugterne i tynde strimler.   3. Dressing: Varm olien op på en pande; tilsæt timianbladene, og steg dem i 1-2 minutter. Tag panden af varmen, og bland salt og fintrevet citronskal i.   4. Drys: Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Hak persillen fint.   5. Bland pasta og grøntsager med kalkunbryst. Bland dressingen med væden fra de grillede grøntsager, og vend den i salaten. Drys med mandler og persille.   Næringsindhold pr. person: Energi: 450 kcal Protein: 38,4 g Fedt: 14,6 g Kulhydrat: 46,7 g Kostfibre: 10,9 g   PRØV OGSÅ: Spaghetti carbonara med appelsin