Træning og kost
7. januar 2015

Ugens slankeopskrift: Pastasalat med kalkun og grillede grøntsager

Vil du gerne tabe dig eller bare gerne holde en sund kropsvægt? Hver uge får du en ny slankeopskrift, som hjælper dig på vej. Denne uges slankeopskrift er pastasalat med kalkun og grillede grøntsager
Af: Sandra Pugliese
mad

Foto: Line Falck

Pastasalat med kalkun og grillede grøntsager til 2 personer

Kalkun er både magert og billigt. Du kan også bruge kyllingebryst. INGREDIENSER250 g kalkunbrystsalt og friskkværnet peber PASTASALAT80 g fuldkornspenne200 g aubergine200 g squash100 g rød peberfrugt, udkernet vægt100 g gul peberfrugt, udkernet vægt DRESSING1 spsk. olivenolie til stegning1 spsk. friske timianblade1 tsk. saltskal af 1 usprøjtet citron DRYS20 g mandler1 håndfuld persille

Opskrift - sådan laver du pastasalat med kalkun og grillede grøntsager

1. Skær kalkunbrystet i skiver. Drys kødet med salt og peber, og steg det på en grillpande i ca. 2 minutter på hver side. 2. Pastasalat: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl grøntsagerne, og skær aubergine og squash i tynde skiver på langs. Steg dem på en varm grillpande. Sæt dem til side på en tallerken, og gem væden, der samler sig på tallerkenen, til dressingen. Skær peberfrugterne i tynde strimler. 3. Dressing: Varm olien op på en pande; tilsæt timianbladene, og steg dem i 1-2 minutter. Tag panden af varmen, og bland salt og fintrevet citronskal i. 4. Drys: Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Hak persillen fint. 5. Bland pasta og grøntsager med kalkunbryst. Bland dressingen med væden fra de grillede grøntsager, og vend den i salaten. Drys med mandler og persille. Næringsindhold pr. person:Energi: 450 kcalProtein: 38,4 gFedt: 14,6 gKulhydrat: 46,7 gKostfibre: 10,9 g
https://imgix.femina.dk/banner_slankeopskrifter_pdf_1.png

Læs også