Træning og kost

Ugens slankeopskrift: Krydrede kalvekødsspyd og spidskålsslaw

af Sandra Pugliese 24. februar 2015
Foto: Line Falck
Vil du gerne tabe dig eller bare gerne holde en sund kropsvægt? Hver uge får du en ny slankeopskrift, som hjælper dig på vej. Her får du opskriften på krydrede kalvekødsspyd og spidskålsslaw

Krydrede kalvekødsspyd og spidskålsslaw til 2 personer

INGREDIENSER 400 g magert kalvekød salt og friskkværnet peber små træspyd   COLESLAW 450 g rød spidskål (du kan også bruge grøn) 100 g æble, udkernet vægt 1 lille håndfuld bredbladet persille   PAPRIKADRESSING 100 g yoghurt 3½ % 1 spsk. god mayonnaise 1 tsk. røget sød paprika 1 tsk. honning salt og friskkværnet pebe  

Opskrift - sådan laver du krydrede kalvekødsspyd og spidskålsslaw

  1. Skær kødet i lange strimler, og sæt dem på spyd. Krydr med salt og peber. Steg dem på en varm grillpande et par minutter på hver side. De må gerne være rosa indeni, så de stadig er saftige.   2. Coleslaw: Rens spidskål, og snit det ultratyndt, gerne på et mandolinjern. Skyl æblet, fjern kernehuset med en udstikker, og skær æblet i tynde stave eller både. Skyl og tør persillen. Pluk bladene, og kassér stilkene.   3. Paprikadressing: Bland yoghurt med mayonnaise, og smag til med paprika, honning, salt og peber. Bland spidskål og æble med dressingen, og pynt med persilleblade.   Næringsindhold pr. person Energi:  447 kcal Protein: 49,1 g Fedt: 18,9 g Kulhydrat: 23,4 g Kostfibre: 6,4 g   PRØV OGSÅ: Steak med gratinerede grøntsager