https://imgix.femina.dk/media/d5610d390b3e4b9bb4ba13041977897d.jpg
Træning og kost

Sulten på farten

27. december 2011
af Redaktionen
Foto: Colourbox
Får du heller aldrig skrællet og skåret gulerødder om morgenen, så du kan bekæmpe sulten når den melder sig? Så er måltidserstatningsbarer måske noget for dig?

Vi ved jo godt, at vi skal spise masser af grønt, undgå sukker og bevæge os. Men de fleste af os kender også følelsen der kommer snigende og besætter tankerne, skaber uro i kroppen og gør, at man bare må have fat i en pose slik. Ofte sidst på eftermiddagen.

Ønsker man ikke at falde for den slags fristelser, kan måltidserstatningsbarer måske være en hjælpende hånd til en sundere livsstil og en bedre samvittighed. De er nemme at tage med sig, skal ikke ligge på køl, skrælles eller vaskes og kan spises hvor det skal være.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b1f41e99dbb941ec98f95519ce0054c9.jpg
Den nye slankeproducent Allévo er netop kommet på det danske marked og laver barer med 210 kalorier per bar. Her på redaktionen er vi meget positivt overraskede over disse barer, da de ikke smager ligeså kunstigt og tørt som vi ellers frygtede.De smager faktisk ganske fint.

De hedder "Low Calorie Bar" og findes enten med et højt fiber- eller proteinindhold. Smagsvarianterne er mange og findes både i mælkechokolade, ingefær/karamel, mørk chokolade, chokolade orange eller blåbær. De koster 19,95 kr. og kan købes i Bilka og Føtex - akkurat som gulerødderne.

Læs også: Morgengrød i slank og sund udgave


Læs også: Drik dig slank

Læs også: Den søde middelvej

Læs også