Træning og kost

Spis din hovedpine væk!

af Lonnie Kjer 19. juli 2012
foto: All Over
Vi er hurtige til at kaste os over pilleglasset, når den enerverende hovedpine igen viser sit grimme fjæs. Det er nemt, og det virker … men næste gang, du har hovedpine, kan du overveje af skifte pillerne ud med et af nedenstående – sundere - råd. De siger, det virker!

Vi ved det godt. Når du har hovedpine, er der ikke det mindste overskud til at prøve alternativer til de små piller i glasset, man bare ved, virker mod hovedpine.Men det er altså alternative måder at komme din hovedpine til livs på, insisterer kk.no og amerikanske undersøgelser på. Enkelte af dem virker endda decideret fristende. Hvem gider f.eks. ikke godt kaste sig over en god kop kaffe? I begrænsede mængder er koffein godt for din hovedpine. Eller mod hovedpine, rettere sagt.

Duft mod hovedpineOg det er også dér, midt i din hovedpine, du roligt og med god samvittighed kan flå posen med perbermyntepastiller op. Alene lugten hjælper på din hovedpine og kan ganske enkelt reducere smerten, siger neurolog Alexander Mauskop til Huffington Post.Ingefær, der efterhånden får æren for at kunne helbrede det meste, er også et vidunermiddel, når det drejer sig om at fjerne hovedpine eller migræne. Prøv det, prøv det.

Én gang til for prins Knud ...Og så er der alle de sædvanlige råd mod hovedpine, der klinger en lille smule mere af dårlig samvittighed, fordi vi bare ikke lige lever op til dem. For ja, vi ved godt, motion er rigtig godt, også mod hovedpine. Vi ved også godt, at vi skal sørge for en god nattesøvn, drikke masser af vand og spise ordentlig, vitaminrig mad, og at de ting til sammen måske ville reducere både antallet af og længden på vores hovedpine. Men Rom blev jo ikke bygget på een dag ...

"Han får for lidt!" - hva' med dig?

"Op med humøret!"

Læs også: Kraniosakralterapi kan også kurere hovedpine