https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/spis-sundt-prim.jpg
Træning og kost

Spis dig rask!

12. marts 2014
af Lonnie Kjer
foto: All Over og PR
Spis dig rask er bogen med lægens bud på en videnskabeligt dokumenteret vej til et bedre helbred. Det er også diætistens bud på, hvordan man får viden omsat til praksis. Oestrogen.dk har fået lov at låne lidt af de sunde og lækre opskrifter her.

Er der sammenhænge mellem kost, insulin og en lang række sygdomme? Ja, sandsynligvis, og de veldokumenterede sammenhænge kalder på en ny og bedre måde at spise på. Denne måde kaldes KISS-kost.

Spis anderledes - spis sundt
I bogen fortæller læge Bjarne Stigsby om veldokumenterede og sandsynlige sammenhænge mellem kosten, insulin og en lang række sygdomstilstande og foreslår en anden måde at spise på. Klinisk InSulin Sænkende kost eller KISS-Kost.

Spis dig fra sygdommene
KISS-kosten bygger på den nyeste forskning til at forebygge og kurere livsstilssygdomme. Sammensæt din kost med det rette forhold af langsomme kulhydrater, protein og det rigtige fedt, sænk dit insulin og slip væk fra - eller uden om - overvægt, træthed, migræne, højt blodtryk, hjertekar sygdomme, diabetes, forhøjet kolesterol, PCOS, depression, træthed og meget mere.
I bogen får du gode råd til at få lagt kosten om til KISS-kost og 80 lækre opskrifter udviklet af Hanne Juul, der gør dig dejlig mæt, sund og rask - hele livet! Vi har lånt et par af opskrifterne …

Om forfatterne:
Bjarne Stigsby (gynækolog) har gennem 11 år arbejdet i for det offentlige sygehusvæsen
Har været Nordisk Medicinsk Rådgiver og Klinisk Projektleder for et internationalt medicinalfirma.
Er forfatter eller medforfatter til mere end 20 artikler i internationale tidsskrifter.
Er ophavsmand til Sukkerindekset, SI, og KISS-kosten

Hanne Juul er statsaut. diætist. Siden 2008 har hun haft sin egen klinik med speciale i PCOS, forhøjet insulinniveau, diabetes samt vægttab. Hanne Juul har medvirket i tv-dokumentaren på TV2 "For fed til at få børn" og er nu aktuel i programmet 'BS & recepten på lykke', hvor hun vejleder deltagerne i den sund kost.

Spis dig rask
af Bjarne Stigsby & Hanne Juul

Køb bogen her og spar 14%

Læs også