Ballroom Fitness
Træning og kost

SØNDAG Ballroom Fitness var en stor succes

2. oktober 2018
af Elisabeth Wille
Foto: Leo Aller, Elisabeth Wille
700 glade kvinder havde en Ballroom Fitness dansefest med SØNDAG i Ringsted. Her kan du se de skønne billeder fra dagen.

Der var brede grin og højt humør over alt, da SØNDAG afholdt Ballroom Fitness event i Ringsted Kongrescenter med instruktørerne Thomas Evers Poulsen, Steen Lund og kvinden bag Ballroom Fitness Elisabeth Dalsgaard. 2 udsolgte hold med hver 350 skønne kvinder var med til at skabe en forrygende dag. Lige fra de første deltagere begyndte at ankomme lidt i kl. 9, til de sidste var gået kl. 17, var stemning i top.

Kl. 10 gik SØNDAGs chefredaktør på scenen og bød velkommen til det første hold og til de tre instruktører, som fik kæmpe klapsalver på vej op på scenen. Og så var dansefesten ellers i gang. Og der blev svedt, grinet og hygget i 2 fulde timer.

Tag på Ballroom Fitness danseferie på Cypern

Mange deltagere havde købt billetter til begge hold, så de brugte bl.a. pausen mellem de to hold på at møde SØNDAG Ballroom Fitness´ samarbejdspartnere, der i år var Carite Sport, Spies, Beaute Pacifique, Glo Mineral og Senseo og benytte sig af de mange gode tilbud.

Det var på alle måder en fantastisk dag, og vi glæder os allerede til næste år. Vil du følge med i, hvornår billetsalget starter, så ind på facebook og klik ”synes godt om” på siden SØNDAG Ballroom Fitness. Her vil vi løbende lægge informationer om næste års event op.

Ballroom Fitness skaber danseglæde og sammenhold

Se billeder fra dagen herunder:

Læs også