ballroom fitness
Sundhed

Ballroom Fitness: Kom med på danseferie

24. september 2018
af Redaktionen
Var du også med til Ballroom Fitness i Kolding eller Ringsted, og vil du gerne danse mere sammen med de dygtige instruktører? Så er der godt nyt! Nu kan du nemlig holde påskeferie på solrige Cypern og danse Ballroom Fitness hver dag sammen med Thomas Evers Poulsen og Elisabeth Dalsgaard.
Kom med Spies, Thomas Evers Poulsen og Elisabeth Dalsgaard til Cypern den 15.-22. april og få en uge med masser af god motion og sjov i fantastisk selskab.
https://imgix.femina.dk/ballroom-fitnessthomas-og-elisabeth.jpg
Instruktør THOMAS EVERS POULSEN. Dobbelt vinder af “Vild med dans”, hvor han har været på dansegulvet i alle sæsoner på nær en, hvor han var dommer. Instruktør og kvinden bag Ballroom Fitness ELISABETH DALSGAARD. Uddannet i Idræt fra Københavns Universitet og har mere end 20 års undervisningserfaring.
Sammen med de to dygtige Ballroom Fitness-instruktører får du hver dag tre til fire forrygende timer med den underholdende og sjove motionsform Ballroom Fitness. Du danser uden partner til god musik og lærer trin fra danse som cha-cha-cha, rumba, tango, vals og jitterbug bare for at nævne et par stykker.
https://imgix.femina.dk/ballroom-fitness-body-1.jpg
Alle kan være med på rejsen, og du behøver ikke at have prøvet Ballroom Fitness før. Du kan rejse alene eller tage din veninde, mand eller hele familien med. En ting er sikkert: Det bliver en fantastisk tur sammen med andre danseglade gæster. Læs mere på www.spies.dk/sport/ballroom
Pris og kontaktinformation Pris pr. person er 7.400 kr. inkl. rejse og Ballroom Fitness-program. Kontakt sport@spies.dk for mere information eller priser for familiemedlemmer, der ikke deltager i Ballroom Fitness-programmet. Du kan også ringe Ulla Jørgensen på tlf. 70 70 10 51. Skynd dig - der er begrænset antal billetter
https://imgix.femina.dk/ballroom-fitness-body-2.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200.jpg

Læs også