https://imgix.femina.dk/media/86e3cb13faa84e5d8a6178fb03ed9584.jpg
Træning og kost

Slut med de dårlige undskyldninger

10. maj 2011
af Anne Blume Futtrup
Foto: Colourbox
Dødsstødet til tre af de dårligste undskyldninger for at droppe motionen

For træt, for travl eller for lidt interesseret. Undskyldningerne er både mange og dårlige for at droppe motionen, men fra det amerikanske "Oprah Magazine" kommer her dødsstødet til tre af dem.

1. Jeg har for travlt til at træne."Alt for mange kvinder sætter deres egne behov i baggrunden. For at kunne være noget for andre er det en forudsætning, at man også er god ved sig selv," siger sportspsykolog Kristen Dieffencach.

2. Hvordan kan jeg træne, når jeg altid er træt?
Kacy Duke er personlig træner, og hun minder i "Oprah Magazine" om, at fysisk og mental energi fodrer hinanden. Bare 10 minutters træning om dagen vil i løbet af kort tid betyde øget energi og lyst til mere træning.

3. Selv om jeg godt kan komme i gang med træningen, begynder jeg efter kort tid at kede mig og dropper det igen.En personlig træner kan ifølge sportspsykolog Kristen Dieffencach være med til at holde dig til ilden, men derudover råder hun Oprahs læsere til at tænke over, hvad det er som får dem til at forbinde træningen med noget negativt, og prøve at få ændret på de faktorer.

Læs også