Træning og kost

Slankemetoder: Pulver

af Heidi Korsgaard og Mette de Fine Litch 14. juli 2010
Foto: Panthermedia
I disse smoothie-tider er det trendy at drikke sine (mellem)måltider, og princippet er faktisk det samme, når man tager slankepulver

Nupo er det mest kendte mærke herhjemme. Pulveret blander du ganske enkelt i kolde eller varme drikke, og det erstatter et måltid. Det kan lyde vitaminløst, men Nupo indeholder den rette energisammensætning i forhold til kulhydrater, protein og fedt og dækker også dit behov for vitaminer og mineraler. Ideen er naturligvis, at du indtager færre kalorier, end du forbrænder, og derved taber dig. Hvis du kun drikker Nupo, skal du have mindst seks glas om dagen, men mange vælger at drikke et glas om morgenen i stedet for ostemaden eller ægget og ellers spise fornuftigt resten af dagen. Du må højst tage Nupo i otte uger.

5 genveje til at holde kuren

Hvem egner metoden sig til? Alle, der gerne vil kickstarte slankekuren eller booste motivationen til at fortsætte den ved at tabe nogle hurtige kilo.

Fordele: Det er nemt, hurtigt og effektivt. Og så er du fri for at lave mad. Her er der virkelig tale om frokost på farten, og der er mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem.

Ulemper: Pulver-shaken bliver hurtigt kedelig, fordi den ikke giver fornemmelsen af rigtig mad. Derudover er der en del kemiske stoffer i pulveret, og så er der stor risiko for at tage de tabte kilo på igen efter endt kur, medmindre du lægger dine kostvaner om.

 

ER DETTE IKKE DEN RETTE KUR FOR DIG? FIND FLERE SLANKEKURE I GALLERIET HERUNDER