https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/november/2012-46-slank-sikekr-p.jpg
Træning og kost

Slank med sikkerhed - 6 regler

18. november 2012
af Slankedoktor.dk
Det kan være nemt at blive slank. Det kræver blot, at du overholder nogle helt enkle leveregler hver dag for at få det til at virke. Her får du 6 råd du skal holde for at du med sikkerhed vil tabe dig

Du får de seks slanke regler her:1. Spis et halvt kilo grøntsager hver dag

Hvis du hver dag får rigtig mange grøntsager, og du spiser de fleste af dem rå, så har de en meget fin effekt på dit vægttab. Især hvis du primært vælger de fiberrige grøntsager. Altså gulerod, kål og rodfrugter fremfor salat, tomat og agurk.

Få en guide til hvordan du nemt får flere grøntsager i menuen på daglig basis

2. Tag kun én portion

Tab dig med Q Slank

Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities.

Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online.

Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her

Hvis du kun øser en portion mad op, når du spiser varm mad, så kommer du ikke til at spise for meget. Hvis du har lyst til mere, så skal du vente mindst 15 minutter, før du tager mere op på din tallerken. I anden portion tager du primært grøntsager og evt. lidt kød.

Sådan ser vi kvinder ud forneden - stort billedgalleri

3. Alle drikkevarer skal være kaloriefrie

Du må gerne drikke alt det du har lyst til, men det skal være drikkevarer uden kalorier. Altså fx te, kaffe, saft og sodavand med kunstige sødestoffer. Så får du ikke kalorier, som ikke mætter.

Her får du seks lækre slanke tips til dine drikke

4. Brød og andre kornprodukter - max tre gange om dagen

Brød, havregryn og andre typer af korn er meget sundt. Derfor er det vigtigt, at du spiser noget hver dag, men når det handler om vægttab, så er det også vigtigt, at der ikke er for mange kalorier. Derfor må du begrænse mængderne. Altså er der plads til ca. 100 g brød af den tunge fiberrige slags og lidt korn.

5. Ødelæg ikke slankekuren med usunde fødevarer

Når du nu har sat projektet med vægttab i gang, så hold dig helt fra kager, slik, chips, pommes frites og andre fedende usunde ting. Det vil ødelægge det gode arbejde du ellers har lagt for dagen. En almindelig portion kage giver hurtigt 400 kalorier - og det er præcist dem, du skal have mindre for at få det til at virke.

6. Kan du dyrke motion en time hver dag?

Hvis du kan det - og det er med pulsen i et niveau, hvor det er vanskeligt at tale sammen, så gør det dit projekt meget lettere. Så prøv om du kan finde tiden og det vil med garanti støtte og hjælpe dit vægttab.

Sådan får du råd, tid og plads til at motionere

Læs også