Raw pink chia-cupcakes (ca. 15 stk.) BUND œ dl chiafrĂž 1 dl mandler 2 dl dadler 1 tsk. vanilje 2 spsk. agavesirup eller rĂ„ honning 1 dl mandelmĂŠlk ca. 3 dl kokosmel
TOPPING 1 dl cashewnÞdder, udblÞdt i 2-4 timer 2 spsk. agavesirup eller rÄ honning 2 spsk. kokosolie 2 spsk. lecitingranulat 2 dl frosne jordbÊr lidt vand, sÄ det hele kan kÞre rundt
Opskrift - sÄdan laver du raw pink chia-cupcakes 1. Blend alle ingredienserne til bunden, pÄ nÊr kokosmelet, til en fyldig dej. HÊld dejen i en skÄl, og bland med kokosmel, til den bliver fast, og vÊsken er sÄ absorberet, at du kan trille dejen til kugler pÄ ca. 4 cm i diameter. Kuglerne placeres i farverige muffinforme og trykkes en anelse flade. 2. Blend alle indgredienser til toppingen (OBS: Vent med jordbÊrrene) til en tyk og cremet flÞde. TilsÊt de frosne jordbÊr, og blend igen, til du fÄr en helt tyk og fast jordbÊriscreme. 3. Form jordbÊrtoppingen Þverst pÄ dine cupcakes, og servér med det samme. Pynt evt. med gojibÊr eller rÄ kakaonibs.
PrÞv ogsÄ: Choko crunch icecream
FÄ mere inspiration pÄ carolinefibaek.dk