Træning og kost

Raw pink chia-cupcakes

af Caroline Fibæk 10. november 2011
Her får du opskriften på raw pink chia-cupcakes, et sundt kagealternativ, når sukkertrangen melder sig
Raw pink chia-cupcakes (ca. 15 stk.)   BUND ½ dl chiafrø 1 dl mandler 2 dl dadler 1 tsk. vanilje 2 spsk. agavesirup eller rå honning 1 dl mandelmælk ca. 3 dl kokosmel   TOPPING 1 dl cashewnødder, udblødt i 2-4 timer 2 spsk. agavesirup eller rå honning 2 spsk. kokosolie 2 spsk. lecitingranulat 2 dl frosne jordbær lidt vand, så det hele kan køre rundt   Opskrift - sådan laver du raw pink chia-cupcakes   1. Blend alle ingredienserne til bunden, på nær kokosmelet, til en fyldig dej. Hæld dejen i en skål, og bland med kokosmel, til den bliver fast, og væsken er så absorberet, at du kan trille dejen til kugler på ca. 4 cm i diameter. Kuglerne placeres i farverige muffinforme og trykkes en anelse flade.   2. Blend alle indgredienser til toppingen (OBS: Vent med jordbærrene) til en tyk og cremet fløde. Tilsæt de frosne jordbær, og blend igen, til du får en helt tyk og fast jordbæriscreme.   3. Form jordbærtoppingen øverst på dine cupcakes, og servér med det samme. Pynt evt. med gojibær eller rå kakaonibs.  

Prøv også: Choko crunch icecream

Få mere inspiration på carolinefibaek.dk