TrĂŠning og kost
10. november 2011

Raw pink chia-cupcakes

Her fÄr du opskriften pÄ raw pink chia-cupcakes, et sundt kagealternativ, nÄr sukkertrangen melder sig
Af: Caroline FibĂŠk
https://imgix.femina.dk/media/article/1145-chia-cupcakes.jpg
Raw pink chia-cupcakes (ca. 15 stk.) BUND œ dl chiafrĂž 1 dl mandler 2 dl dadler 1 tsk. vanilje 2 spsk. agavesirup eller rĂ„ honning 1 dl mandelmĂŠlk ca. 3 dl kokosmel TOPPING 1 dl cashewnĂždder, udblĂždt i 2-4 timer 2 spsk. agavesirup eller rĂ„ honning 2 spsk. kokosolie 2 spsk. lecitingranulat 2 dl frosne jordbĂŠr lidt vand, sĂ„ det hele kan kĂžre rundt Opskrift - sĂ„dan laver du raw pink chia-cupcakes 1. Blend alle ingredienserne til bunden, pĂ„ nĂŠr kokosmelet, til en fyldig dej. HĂŠld dejen i en skĂ„l, og bland med kokosmel, til den bliver fast, og vĂŠsken er sĂ„ absorberet, at du kan trille dejen til kugler pĂ„ ca. 4 cm i diameter. Kuglerne placeres i farverige muffinforme og trykkes en anelse flade. 2. Blend alle indgredienser til toppingen (OBS: Vent med jordbĂŠrrene) til en tyk og cremet flĂžde. TilsĂŠt de frosne jordbĂŠr, og blend igen, til du fĂ„r en helt tyk og fast jordbĂŠriscreme. 3. Form jordbĂŠrtoppingen Ăžverst pĂ„ dine cupcakes, og servĂ©r med det samme. Pynt evt. med gojibĂŠr eller rĂ„ kakaonibs.

PrÞv ogsÄ: Choko crunch icecream

FÄ mere inspiration pÄ carolinefibaek.dk

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.